Ahhhhhh, Alexxl the great!
Goli kurac, a ne kuhar.
Znate onu:
Oj Rado, oooooj Radmila,
što ti mlijeko iskipi po ploči,
u što gledaš,
jebem te u oči!!!
Ajde, mogu shvatiti da netkome iskipi mlijeko,
ali da ti iskipi kruh?????, e ondak si zbilja Teletabis.
Eto, probal sam u jednoj kibli speći dva kruha.
Jedan sa dinjstanim crvenim lukom na sv. maščobi, a drugi sa maslinovim uljem i crnim i zelenim maslinama.
Ma zapravo sam uspjel, ukusni su, no forma zjebana... poprilično,
al' tata to škarama pošišal, pa u konačnici hajde...kak-tak.
Prvo sam razradil germu, kocka zdrobljena u 3 žlice gl. brašna, voda, da bude rjeđe i žlićica šećera, da se ubrza i pospješi fermentacija.
U međutajmu očistil crne masline. Zelene su već bile čiste.
Zakaj nema tih crnih očišćenih, zakaj??????
Ogulil luka, naseckal na sitno, zdinjstal na sv. maščobi.
U ono rijetko tijesto, dodal brašna, soli i još vode, zmešal do neke kompaktnosti, podijelil na dva dijela.
U jedan dio luka, a u drugi masline, sa m. uljem.
Sve odokativno, jebem se u oči....zato i je iskipilo, maspater.
Kaj bum ja vagal? Ja najpametniji. Na ti pameti, pametnjaković jedan.
Velim, ukusno!
Sva sreća kaj guzicu, iz nutra, ni briga za formu,
a i opće poznato je da za dobru svinju nema lošeg napoja!