Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeletics

Marketing

Prvi tjedan - Četvrti dan - Afrodita

Zadnjeg dana vježbanja u ovom tjednu odradio sam Afroditu.
Kao što sam već prije napisao taj trening sam odradio prije 9 dana kada sam se prvi put susreo s Freeletics-om. Tada sam imao vrijeme od 42 minute i 10 sekundi. Danas mi je bio cilj spustiti vrijeme ispod 40 minuta, u tome sam i uspio.. Ne samo da samo uspio spustiti ispod 40 minuta, nego sam postavio vrijeme koje sigurno još par tjedana neću moći poboljšati. Uz prolazna vremena od 10/18/25/29 minuta po serijama ostvario sam konačni rezultat od 31 minute i 27 sekundi što je za gotovo 11 minuta bolji rezultat nego prije 9 dana. Dao sam svoj maksimum i stvarno sam jako zadovoljan rezultatom.
Nakon ovog težeg treninga imam 3 slobodna dana (petak, subota, nedjelja). Iskoristit ću ih za dobar odmor i regeneraciju mišića jer idući tjedan me čeka 5 dana treniranja, od kojih se tri dana sastoje od treninga Had, a 2 od MAX testiranja. Ako govorim u brojkama sljedeći tjedan me čeka 500-ak marinaca, 200-ak skokova i trbušnjaka te po 150 zgibova i sklekova.
Plan mi je u sljedeća 3 dana "odmora" osim 2 rukometne utakmice i jednog rukometnog treninga koje svakako imam, u nedjelju napraviti jedan lagani kardio trening da budem što spremniji i odmorniji za idući tjedan Freeleticsa.
Ukoliko imate kakvih pitanja o prvom tjednu Freeletics-a slobodno se javite na kontakt mail ili na Facebook-u.
Pozdrav sretan

Post je objavljen 16.01.2014. u 16:18 sati.