Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuznibranitelj

Marketing

Četnici žele Veliku Srbiju ?


"Oni se trebaju riješiti četništva jer mi znamo da četnici žele Veliku Srbiju. Ne čelu im je četnički vojvoda koji se nije odrekao četništva. Ima četnika u Hrvatskoj, kako onda ne u Srbiji", kazala je Ruža Tomašić, a prenosi RTL.

"Još uvijek imaju pretenzije na hrvatski teritorij, kažu kao Srbija je Virovitica, Karlovac, Karlobag. Nama nameću krivnju Domovinskog rata, nema isprike, odavanje gdje su nestali", poručila je Tomašić.
Na ovaj govor novinar Net.hr I.B. je komentirao da Ruža Tomašić "briljira" opet. Da mi je znati koji navod nije točan ? No, nijedan novinar ne komentira ovo ispod, jeli to prijeti Hrvatski branitelj ili četnik ? Da je hrvatski branitelj prijetio to bi odmah objavio Net.hr,a ovako samo podržavau te prijetnje.

Urednica Oluje Ozana Bašić i glavni urednik MrežeTV Zvonimir Kabelka ponovno su se našli na udaru prijetnji zasad nepoznatog počinitelja.

Kao i prije mjesec dana, osoba pod imenom Mihajlo Horvatin poslao je prijeteće pismo adresirano na glavnog urednika televizije Zvonimira Kabelku. Pismo je odmah upućeno policiji na obradu otisaka prstiju te je o svemu obavješteno Ministarstvo unutarnjih poslova kao i Ravnateljstvo policije.Osoba pod imenom Mihajlo Horvatin ne postoji u bazi hrvatskih građana pa se zaključuje da netko korištenjem pseudonima pokušava prikriti vlastitu mržnju prema Mreži TV, njezinim novinarima, voditeljima i urednicima. Baš u isto vrijeme, ponovile su se i prijetnje prema voditeljici i urednici poznate emisije Oluja, Ozani Bašić. Nepoznati čovjek sumnjivog izgleda kreće se oko njezinog mjesta stanovanja i kod susjeda se raspituje za točnu lokaciju stana Ozane Bašić, čija je osobna sigurnost kao i sigurnost svih članova njezine obitelji ovime ozbiljno ugrožena.
Gdje je Duka ?

Post je objavljen 16.01.2014. u 08:53 sati.