Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/craftingprincess

Marketing

Kutija za frendicu i dobri i loši smolavci

Frendici je bio rođendan pa sam joj napravila kutijicu.

Image and video hosting by TinyPic

Gore je salveta, a sa strana su male glitter crvene zvjezdice i bijele pahulje od bijelog kita za drvo (korištena je šablona)

Image and video hosting by TinyPic

Iznutra sam pomoću istog bijelog kita za drvo koji sam mukom teškom nagurala u malu tubicu (jedva toliko da ispišem ime), napisala ime tako da taj poklon bude stvarno osoban.

Frendica se obradovala :)

Prvi mjesec mi je ludnica. Ima puno rođendana. I svi su ženski pa nije baš najlakše odabrati poklone, a da budu lijepi i unutar budžeta. Moja druga frendica kojoj je također sad rođendan voli bajkovite fantasy stvari, tako da trenutno radim na jednoj bajkovitoj kutiji. Ne ide kako sam zamislila i to je sve što ću vam reći. Problem je i to što sam slikala svaki korak do sad u želji da konačno napravim i ja jedan tutorijal, ali ne znam hoću li to stvarno i napraviti, vidjet ću.

Trećoj frendici naručila sam ogrlicu, koju izrađuje jedna jako talentirana cura, a ogrlica je u gothic stilu. Jedva čekam da stigne i da je poklonim prijateljici jer znam da će joj se jako sviđati. :)

Osim kutija, radila sam malo i sa smolom, doduše s drugačijom vrstom od one kojom sam radila medaljone. Smola mi se zamutila i nije prozirna pa sad to izgleda očajno. Stavila sam unutra morske školjkice u želji da se vide, no... Ispalo je ovako.

Image and video hosting by TinyPic

Nema veze, sve je to čar hobija. Trebam još puno otkriti i naučiti.

Napravila sam i nekoliko medaljona, ali neki su mi propali. Smola se gore nekako namreškala i izmjehurila pa su neki ispali... Nikako :( Ali neki su i dobri. :)

Image and video hosting by TinyPic

Ovo su loši. A dobri su s istim motivima kakve sam već prije napravila (pojavio se interes više osoba za isti medaljon hihi).

Bit će bolje drugi put.

Sve u svemu, od ove ture 'smolavaca', zadovoljna sam samo s ovim:

Image and video hosting by TinyPic

Ostalo je banana. Otkrila sam i još jednu tajnu smole. Kad je hladna, muti se, a čim se zagrije, kao da se razbistri. Taj trik sam skužila slučajno. Ali razlika je očigledna, vidi se na ovoj slici. Lijevi komad je rađen s hladnom smolom, a desni s toplom. Ali to još uvijek nije ona bistrina koju sam postigla kad sam prije radila sa smolom. Druga vrsta - problemi; vraćam se ja staroj vrsti. :D

Image and video hosting by TinyPic

U sljedećem postu, ako me sreća posluži, tutorijal za fantasy kutijicu :) Ako ne, onda loš tutorijal za fantasy kutijicu xD





Post je objavljen 13.01.2014. u 09:08 sati.