Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeletics

Marketing

Odabir trenera

Kao što i sam naslov posta kaže reći ću nešto više o odabiru trenera. Na Freeletics-ovoj stranici ponuđene su 3 opcije, odnosno 3 vrste trenera: Cardio, Strength i Cardio&Strength Coach zajedno. Odabir trenera ovisi o Vašem cilju odnosno o tome što Vi želite postići nakon 15 tjedana Freeletics programa. Probat ću Vam približiti ova 3 trenera kroz 3 različite osobe koji imaju isti krajnji cilj. Uzmimo da su njihova imena Dino, Antonije i Ivan. sretan

Dino trenutno ima 100kg, te želi smršaviti 10kg kroz 15 tjedana. Najbolji trener za njega bi bio samo Cardio trener jer Dino ne želi dobiti dodatnu masu nego jedino želi smršaviti.
Antonije pak ima 85kg, nema viška kilograma, te bi se htio zategnuti i dobiti još 5 kg mišića. Najbolji trener za njega bi bio samo Strength trener jer Antonije ne želi smršaviti nego želi dobiti malo mase.
Ivan ima 93kg, željena težina mu je isto 90kg, te bi istovremeno htio smršaviti nekoliko kilograma i dobiti malo mišića, tj. "pretvoriti salo u mišiće". Najbolji trener za njega je Cardio&Strength trener jer će istovremeno raditi obje stvari. To naravno ne znači da će Ivan u 15 tjedana duplo više trenirati nego Dino i Antonije, nego da će mu program biti isprepleten kardio vježbama i vježbama snage.

Nadam se da sam Vam uspio malo približiti odabir trenera s obzirom na cilj treninga. Ukoliko imate pitanja slobodno napišite u komentarima ili mi se javite na kontakt mail.


Post je objavljen 12.01.2014. u 23:50 sati.