Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alexxl

Marketing

klasika

Po voljenosti unutar socijalne ćelije, tzv., obitelji,
jedno od najmilijih.

Pohano....i po bečki,a i po francuski....pivsko tijesto, oli ti poh Orly.

Pileća prsa su pohana klasično....brašno, jaja, prezle...krušne mrvice.



Nekak automatski, tartar umak...Zvijezda majoneza, veći prstohvat peršinga, četri, pet režnjeva češnjaka, četri, pet kis. krastavčića i to sve sitno sijeckano, što sitnije.



Poh orly....dva tri jaja, žutanjke zmešati sa glatkim brašnom, deci pive, malo soli, a bijelanjke stući u snijeg i lagano mješajući zmešati sa masom, da se ne razbije pijenatost.

Šampinjone umakati u masu, ocijediti i u duboko vruće ulje, do smeđkaste boje.



Pa na papirnatu salvetu, da popije masnoću. Vele, da je u poh dobro staviti i štamplek rakije, te da poh tada neće piti puno masnoće.



Od ostatka kostiju, kožica, hrptova + grincajg, skuhati ukusnu pileću juhicu.



Pomfri, frenčfrajz neizostavno.

Zelena šalata!
Obilje pive!



and, Rock and Roll!

Post je objavljen 11.01.2014. u 12:22 sati.