Po voljenosti unutar socijalne ćelije, tzv., obitelji,
jedno od najmilijih.
Pohano....i po bečki,a i po francuski....pivsko tijesto, oli ti poh Orly.
Pileća prsa su pohana klasično....brašno, jaja, prezle...krušne mrvice.
Nekak automatski, tartar umak...Zvijezda majoneza, veći prstohvat peršinga, četri, pet režnjeva češnjaka, četri, pet kis. krastavčića i to sve sitno sijeckano, što sitnije.
Poh orly....dva tri jaja, žutanjke zmešati sa glatkim brašnom, deci pive, malo soli, a bijelanjke stući u snijeg i lagano mješajući zmešati sa masom, da se ne razbije pijenatost.
Šampinjone umakati u masu, ocijediti i u duboko vruće ulje, do smeđkaste boje.
Pa na papirnatu salvetu, da popije masnoću. Vele, da je u poh dobro staviti i štamplek rakije, te da poh tada neće piti puno masnoće.