Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sabiranje

Marketing

Kako iskoristiti jedno drugo

Malo tko nije čuo, pročitao, komentirao, aktualni status Index.hr-a, Matije mu Babića i Severinke. Trakavica je to koja se vuče po sudu deset ljeta. Sad je šjora Vučković napokon dobila nešto nešto, što nije doista šuškav novac ( jer M. B. nema šuške, nažalost ). Dobila je čast da pored svoje afrike paprike slobodno umetne poznati Indexov žig. Da ga umetne u koju god odjevnu kombinaciju oće. Da joj krasi svaku sljedeću naslovnicu albuma. Štogod poželi činiti s tim žigom.
Matija B. je također dobio. Ogroman prostor da opravda sve što je Index do sad činio za hrvatsku stvarnost. Da se nahvali koliko je afera razotkrio, ali i koliko ga je moćnika pokušalo gaziti jer je odbijao pisati prilagođene istine.
Vuk sit, a ovce na broju.
Kao i onomad kad je sve to i počelo, (Indexa su satrale horde drkadžija, željnih vidjeti šjoru Nazionale in flagranti, čiji se uzlet na vrh naše estrade nakon tog videa jednostavno više nije mogao mjeriti ni s jednom lansiranom raketom u svemir), tako se i danas njih troje nalaze pod najvećim povećalom u Hrvata. Trojac čije penetriranje jedno u drugo, pa u treće, prate sve drkadžije dežele nam.
I sve troje dobijaju iskorištavajući jedno drugo, pa treće.
Blago nama s takvim porno glumcima, Rocco Siffredi je pored njih mala mucica. On je barem podržao talijansku udrugu ljubitelja životinja, stavivši se na plakat na kojem piše: zavodio sam i ostavljao sve, ali nikad svog psa.
Što se za ovaj gore trojac ne bih usudila prognozirati da bi uspjeli. Oni će ti i vlastito pseto zajebat ako vide da će imat koristi od toga.
Nakon njih mi se druga šjora, šjora Celzijus koja je napokon dobila, osim knjige Ranka Marinkovića, i kipić Kiklopa, sve više sviđa. Možda čak toliko i da ću u inat pročitat njezinu Golu istinu.
Blago nama s Indexom, Babićem, Sefkom, Nives...svi nam poturaju istinu ko da smo ovčice.
evo, jedna prigodna, da se što više uspijemo poistovjetiti.

Post je objavljen 08.01.2014. u 18:47 sati.