Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Za dobar početak

Za dobar početakDraga moja Ana i drugi prijatelji;

Hvala Tebi Ana i svima drugima za sav trud u nastojanju širenja svjetlosti, ljepote i dobra.....

... Evo za Tebe i sve tvoje čitatelje moja OZBILJNA "zdravstvena pjesmica"SPREMNA SAM da budem zdrava, vrijedna i hrabra do kraja života.

SPREMNA sam da dugo poživim na ovoj prelepoj planeti jer je volim, kao i ljude i životinje i sve što se na njoj nalazi.

SPREMNA sam da služim sve oko sebe svim svojim znanjima, moćima i mogućnostima do kraja života.

SPREMNA sam da prihvatam, sa zahvalnošću, svaku prijateljsku pomoć i sve najbolje što ovaj život, na ovoj planeti može dati živom čovjeku.Ovako rečeno ne obavezuje ni Boga ni ljude...pa čak ni mene...

Ja sam samo SPREMNA.To Spoma reče i...uteče...2014/1/2 Ana Karlovic

Kad bi samo mogli zaustaviti te divne osjećaje tolerancije, suosjećanja i razumijevanja, koji su posljednjih petnaestak dana živjeli među ljudima i u ljudima.

Bilo je to vrijeme kad smo čuli jedni druge, prigrlili čudo života, živjeli i voljeli svim svojim bićem.

Kad bi samo mogli zadržati te osjećaje došlo bi do promjena nevjerojatnih razmjera u mnogim aspektima našeg života. Zavrtjela bi se nova energija i sasvim nečujno uplovili bi u eru mira, prosperiteta i sreće.

No, navike su nam drugačije. Kao da sa blagdanskim ruhom, u ormar spremimo i meki blagdanski vokabular, a na srce ugradimo protuprovalni alarm, dok blagi izraz lica zamijenimo borama i strogoćom.

Možda ni nismo svjesni da se sve naše dnevne obaveze, posao i ostalo, jednako hrane ljubavlju i dobrim odnosom i da su tako nahranjene podatnije, same se prilagođavaju našim zamislima i potrebama, bolje se usklađuju s nama, pa ih lakše obavljamo.Potrudimo se radi toga zadržati blagdanski duh, doživljavajući svaki dan kao blagdan zaplešimo sa našim obavezama.

Poštujmo vrijeme. Godina je relativno kratka ili duga, zavisi od naših zamisli koje smo planirali učiniti u tom razdoblju.

Jer za tren oka evo nam Uskrsa, a onda još malo pa ljeto godišnji odmori, kada se sve aktivnosti svedu na pola gasa. Rujan, listopad i studeni je razdoblje koje se može jednako dobro iskoristiti kao ovo od siječnja do lipnja i eto nas, za čas, u razdoblju blagdana Božića i Nove godine.Krenimo bez straha ili nekakvog grča. Puni elana krenimo u pravcu ostvarenja naših zamisli, ostavljajući iza sebe trag ljubavi i zadovoljstva.Za dobar početak!

Ana
Post je objavljen 08.01.2014. u 08:15 sati.