Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Obrezivanje bez kokica

Njemački pirati su različiti od ostalih jer sva događanja uživo prenose, a kad su ispitivanja kandidata nije ni dosadno. Tako sam se nakon jutarnje šetnje odlučio za program na kompu, nije bilo kokica pa sam se zadovoljio sladoledom, a čim sam se smjestio na red je došla moja favoritkinja. Sve je išlo glatko, dok se nije pojavio klipan s čudnim naočalama i postavio joj pitanje o hipotetičnoj zabrani obrezivanja na području Europske Unije. Prvo je postavljao pitanje na engleskom, ona ga je prekinula da približi mikrofon jer akustično ne čuje najbolje, lik je rekao, oke evo na njemačkom pa nastavio, ona mu na engleskom odgovorila da jezik nije problem, tip konačno približio mikrofon pa pitao na njemačkom, ona jebiga obimno odgovorila na engleskom o kulturalnim razlikama, zvaničnoj medicini, njenoj staromodnosti, ali nijanse nisam razumio. Meni je prva moja asocijacija bila, da, Europljani će pozvati židove i muslimane u večernje škole i držati im predavanja kako su zaostali.
Vidio sam da se nekako izvukla i otpuhnuo, slijedio je Bruno Kramm kojeg sam uživo upoznao za njegovog gostovanja u Berlinu, pitanje mu je išla postaviti nasljednica na mjestu bavarskog šefa, vrlo zločesto, ulovio sam moment i snimio, pitanje odnosno konstatacija je bilo da je na nedavnim izborima za njemački parlament bio znatno ispod 2 posto glasova, pa se ponovo kandidira, što se to u međuvremenu promijenilo, pitala je odrešito hladnim glasom, on se na početku smeo tako da mi je čak izgledao simpatično, a onda ipak snašao i iznio svoje kompetencije za mjesto za koje se kandidira. Inače ona je na twitteru objavila fotku štakorčića u hotelskoj sobi, a zadnji twitt sinoć joj je bio da se nada da štakori ne hrču.



Nisam mislio al vidim da se po blogovima žestoko udara po onima što objavljuju selfije pa evo, svaka iritacija je dobrodošla :


p.s.
Jedva sam naučio slavuja, sad pitanje koje su boje vanzemaljci, evo europski odgovor :"fuck off!"

Post je objavljen 05.01.2014. u 13:38 sati.