Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basicblankallure

Marketing

Best buy beauty products of 2013.

Ovo su mi najdraži proizvodi za ovu godinu.

1. Čišćenje lica s Biodermom: Bioderma sensibio micelarna i Bioderma Sebium H2O pjena. Izvrsne, lagane, a dolaze i u manjim pakiranjima. Spasile mi kožu. Moja koža je postala problematična tek u mojim 20-ima. Nepravilna prehrana, ne korištenje SPF faktora uvijek, korištenje krivih proizvoda uzele su danak. Kombinacijom ova dva proizvoda primjetila sam da su mi pore manje, te da čak i u delikatnom dijelu mjeseca :) tzv.'breakouts' su puno manji.

Image and video hosting by TinyPic

2. Bioderma sebium pore refiner i hydra, te SVR krema s SPF za problematičnu kožu i prve bore te kožu sklonu hiperpigmentaciji.
Dugo sam morala kombinirati Biodermu sa nekom kremom koja ima SPF, međutim te kreme su uvijek bile teške u odnosu na Biodermu i ponistavale njen učinak. Sad koristim SVR ujutro i Biodermu prihe spavanja.

Image and video hosting by TinyPic

3. Korektori i puderi. Nikad tnisam znaka odabrati dobru nijansu. Kupila sam ova Maybelline Fit me u nijansi 135, i bio mi je dobar i dobro prekriva, ali nije dobar za cijelodnevni make up. MF CC krema mi je najdraža, prekriva, lagana je i izdrži cijeli dan i to bez pudera u prahu ili kamenu. Ta jače prekrivanje stavim ju u dva sloja.

Image and video hosting by TinyPic

4. Kao i svaka žena nisam uvijek zadovoljna sa svime na sebi, ali s kosom jesam. Imam gustu i tešku kosu, i to dosta zdravu, pa se volim malo više posvetiti kosi. Koristim Unique 10, Douglas jojoba i avokado ulje te Aussie 3 minute miracle reconstructor deep conditioner

Image and video hosting by TinyPic

5. I zadnje, oči i usne. Ova Bourjois maskara mi je najbolja, ima podesivu četkicu pa izduzuje i dodaje volumen.
Ruževe i sjajila ne koristim često, ali labello butter da. Ovo macadamia labello mi je najbolje koje sam probala.

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 30.12.2013. u 11:31 sati.