Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

MALA KUTIJA ŠIBICA - 1.MJESTO!

Od Sezona 2013/14


Danas su u Zagrebu u Domu sportova odigrane polufinalne i finalne utakmice za mlađe pionire U12 i starije U14. Naša ekipa U14 pobjedom nad NK Trnje plasirala se u finale kao i NK Slaven Belupo koji je na penale pobjedio GNK Dinamo. Pobjedom sa visokim rezultatom od 5 : 1 NK Bjelovar je bio bolji u finalu i tako osvojio 1.mjesto na prestižnom domaćem turniru u konkurenciji od 32 ekipe. Za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira proglašen je Marijo Rajić, a za najboljeg golmana Juraj Fanton. No, treba reći da su SVI igrači jednako zaslužni za ovaj veliki uspjeh jer su igrali sa srcem i vrlo požrtvovano.

Od Sezona 2013/14


Ekipa U12 NK Bjelovara, također pod vodstvom trenera Kosa pobjedom u polufinalu nad NK HAŠK-om plasirala se u finale gdje ih je dočekao GNK Dinamo. U finalu je bio bolji GNK Dinamo pobjedom od 4 : 3, no ostvareno 2. mjesto na ovakvom turniru je ogroman uspjeh. Čestike dečkima i roditeljima U12 ekipe!

Od Sezona 2013/14


Ovo nije samo veliki klupski uspjeh NK Bjelovara i Škole nogometa, već je to i osobni uspjeh trenera Kosa čime je dokazao da za uspjeh nije dovoljan samo talent igrača već i iznimno veliki rad, uporno treniranje i učenje na treninzima pod stručnim vodstvom. Čestitke treneru Kosu!

I dakako, obavezno moram spomenuti nas roditelje koji smo također uložili puno vremena, strpljenja i novčanih sredstava kako bi naši igrači redovito trenirali i igrali. Bez takve podrške teško bi bilo ostvariti ovakav rezultat, a ovakav rezultat u konkurenciji prvoligaških ekipa nam je na neki način satisfakcija. Zato čestitke i roditeljima!


Polufinale:

NK BJELOVAR - NK TRNJE 2 : 2 ; penali 2 : 0
golove postigli: Mario Rajić 1, Karlo Darojković 1; penali: Franko Kovačević i Karlo Darojković

GNK DINAMO - NK SLAVEN BELUPO 0 : 0 ; penali 2 : 3

Za treće mjesto:

GNK DINAMO - NK TRNJE 3 :1

Finale:

NK BJELOVAR - NK SLAVEN BELUPO 5 : 1
golove postigli: Karlo Darojković 2, Marijo Rajić 2, Mateo Jakšić 1

Konačni poredak U14:

1. NK BJELOVAR
2. NK SLAVEN BELUPO
3. GNK DINAMO

I za kraj podsjetnik roditeljima i igračima: sutra u Prgomelju fešta od 14h. thumbup



Post je objavljen 28.12.2013. u 19:15 sati.