Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Još jedan Božić...

..samo što nije uplovio u luku zvanu A.DU.2014
Kako nam godina na izmaku nije donijela nekih opipljivih pomaka na bolje (govorim u svoje ime!),ponadajmo se da će bar nadolazeća biti malčice bolja i darežljivija..
Da će nam nešto pasti s neba..osim ptičje kakice ili komada meteorita u raspadu..teško da možemo očekivati,stoga zasučimo još malo rukave,pljuniomo u šake i prionimo na posao...kakav takav ,makar i lišće grabili po dvorištu...jer i to donosi pomak na bolje i čisto dvorište..
Prije godinu dana izgubih oca a kako je on rođen na Božić ,svaki me taj blagdan podsjeti na njega..a njega nema...,pa iako sam nadomaku pola stoljeća života(...uh kako to metuzalemski zvuči!..)..još bi ga uvijek znao štošta pitati za savjet...jer ipak je razlika u godinama ta koja nosi znanje i iskustvo i to je ona baza koja nas razlikuje i nadograđuje među generacijama..
No,danas ispada da su svi pametni..pa nitko ne treba savjet i mišljenje nekog starijeg...
...stoga budimo kulturni i tolerantni uvažimo i izvažimo mišljenje kako mlađeg tako i starijeg sugovornika,procijenimo namjeru...jer svaka upućena riječ k nekome je zapravo upućena nama samima i zato svima Vama koji slavite nadolazeći blagdan Božića želim da ga doista doživite u duhu tolerancije i bezuvjetne ljubavi .....
...poklonite osmijeh i zagrljaj,....
..to ne košta ništa a puno znači onom kome je upućeno.!
______________________________________
(update...kako bi uljepšao Božić svim dragim posjetiteljima ovog bloga,slobodan sam obavjestiti vas da u virtualnoj galeriji s lijeve strane prema dnu blog stranice ima novopostanih slika,pa nakon blagovanja prošetajte malčice...)

Post je objavljen 23.12.2013. u 15:10 sati.