Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aledory

Marketing

Aledory održali veliki koncert povodom izlaska novog CD-a "Zakantajmo po domaću"

LISTOPAD, 2013.
Spektakularnim rođendanskim koncertom u Hotelu Neboder u Rijeci, 5. listopada 2013. godine, Aledory su, uz predstavljanje novog nosača zvuka "Zakantajmo po domaću" obilježili 15. obljetnicu djelovanja. U svojoj bogatoj petnestogodišnjoj karijeri, "Slavuji z Kvarnera" surađivali su sa eminentnim glazbenicima i izvođačima, a u prepunoj koncertnoj dvorani, na pozornici su im se pridružili Mirjana Bobuš, Tamara Brusić, Maja Tadić i Nikola Peršić.



Uz izvsnog voditelja večeri, Roberta Ivanovića, i romantičnu rasvjetu, Aledory su otpjevali većinu svojih najljepših pjesama, posvećenih nezaboravljenim ljubavima i rodnom kraju, a na repertoaru su se našle i neke dobro poznate duhovne skladbe. Gotovo dva i pol sata trajala je ova glazbena poslastica za oduševljenu publiku, od koje je manji dio samo zbog te prigode došao iz daleke Slovačke.



Koncert je završio rođendanskom tortom za sve prisutne, te domjenkom i druženjem za obitelj, rodbinu, prijatelje i suradnike, a "Slavuji z' Kvarnera" su po tko zna koji put pokazali da su glazbeno najkompletniji hrvatski duo, koji je tek zašao u svoje najbolje godine.

Galeriju fotografija sa koncerta pogledajte na našem facebook profilu, dok DVD možete naručiti putem maila info@aledory.com.

Post je objavljen 01.10.2013. u 00:05 sati.