Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domoljubac

Marketing

BOŽIĆNICA



O Božiću Vama svima, dobre volje ljudima - mir, veselje, radost življenja, neka danas srca ispunja. Da ozari Vaša lica, evo svima 'božićnica' :
Kad stari crkveni zvon blagoslovi vrijednost zajedničkog postojanja, milosti opraštanja, nesebične ljubavi, poletom srodnih duša u plavetnilo nebeske modrine, tada pruženih ruku u naručje dobrote i jednote, p r i g r l i m o blaženo djetešce novorođene složnosti u dolazećoj sretnijoj svakidašnjici.
Pa, sretno Vam bilo, kako o Božiću, tako i više u Novoj 2014. Godini !


* * * * *

D R A G I M A

Svima mojima dragima, za moju radost zaslužnima.
Božić je. Novorođenče se rodilo srodne želje prihodilo. Kucaju nam srca radosna, u miru zanosna, kad svaki kucaj životu je pozdrav. Životu u ljubavi, slozi i bliskosti, nevine mladosti i podobne starosti, srodnih u stvarnosti.
Pa dragi mi, ostajte dragi za naše susrete orni, za postojanje zahvalni, kad svaki tren je dragocjen, dragošću posvećen, samo jedanput ponuđen, pa neka ne bude propušten.
Zagrljaj, simbol dragosti, kad srce puno radosti kucanjem obznani, da sretni su dani ostvarivi, jer uzajamna ljubav Božji nam je dar za sve naše vrijeme, sve dok nam srca kucaju i ljubav osvježuju i sjećanja oblikuju, pa sjećanja trajno ostaju naša radost postojanja i trajanja.
Hvala svima bliskima za ruku pruženu, radost ostvarenu u kratkom tijeku trajanja, a kaže nam spoznaja, da je za sretno postojanje i trajanje samo bliskost u ljubavi najvrijednija. Bliskost dragih, prijateljstvo nam ostvarujučih, neka traje od Božića do Božića i cijela Nova 2014. Godina da bude svima u zagrljaju l j u b a v l j u i s l o g o m posvećena.

DOMOLJUBAC – Zvonimir Tomac, na Badnjak 2013.



Post je objavljen 22.12.2013. u 14:12 sati.