Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulzagreb

Marketing

19. prosinca - najave

Dan/večer!

Brzinski vam donosim par slastica za večeras - za slučaj da treba naglasiti - otvorenja izložbi su B E S P L A T N A. Osim ako je posebno naglašeno da je ulaz moguć samo uz predočenje pozivnice. Ili ako idete u Laubu, to je jedina galerija za koju znam da naplaćuje ulaz na otvorenja (osim ako se najavite preko fb eventa). Uglavnom, večeras. Krećem sa zvijezdom večeri -

U 19 sati u Modernoj galeriji (A.Hebranga 1) otvara se retrospektivna izložba Miroslava Kraljevića povodom stote godišnjice umjetnikove smrti. Istu možete pogledati do 6. travnja iduće godine.

U isto vrijeme, u galeriji Prozori (knjižnica S.S. Kranjčevića, Zapoljska 1) otvara se izložba "Rječnik svakodnevnih interakcija" čitave hrpe autora. Izložba traje do 17. siječnja.

Također u 19, u Mimari (Trg F. Roosevelta 5) se otvara izložba slika Marte Makanec, "Zagreb, Jadran, Zagorje". Ista je otvorena do 12. siječnja.

U 20 sati, u Radničkoj galeriji (Radnička 22) otvara se izložba "Iz ateljea Radničke galerije. Figuracija kao zrcalo intime" nove hrpice mladih autora, koju možete pogledati do 26. siječnja.

U 20:30, u galeriji Klovićevi dvori (Jezuitski trg 4), otvara se izložba "Apatija" u kojoj sudjeluje 50ak autora. Istu je moguće vidjeti do 2. veljače.

To je to za danas, sutra bi mogla i koja recenzija pasti... sretan

Čitamo se!

Ivana

Post je objavljen 19.12.2013. u 17:12 sati.