Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IZGUBLJENA GENERACIJA ZBOG MESIĆA I NJEMU SLIČNIH (2)



Nerad i neodgovornost vlada Hrvatskom.

Stjepan Mesić je u svom obraćanju na skupu ekonomista rekao; kako je Hrvatska bolesna od nezaposlenosti. Pa, pogledajte vi tog drskog bivšeg predsjednika sa dva odrađena mandata po pet godina, kome on to prodaje svoje"jeftine štosove". Između ostaloga "narod guta trule izjave" od Mesića "šarlatana" Mesić kaže: "Ja sam u proteklih 10 godina često, i to svjesno preuzimao ulogu Don Quijotea". No, glavni šef u svojoj izjavi tvrdi na je netko drugi trebao urediti državu a ne on kao predsjednik. Ma, živo je to sranje i ruglo od politike...



Kada će tko reći Mesiću - daj sjaši Kurto!

Za generacije koje dolaze, rekao bih takve političare ne možemo nazvati državnicima, već "hijenama i kruhobrižnicima". Hrvatska preskupo plaća ponašanje svojih zlih i ništavnih političara. Ja pozivam Mesića da vrati svoja imanja i novce - jer to sve je pokrao od Hrvatske. Ako stalno niču afere u državi, treba nešto mijenjati, počevši od Stjepana Mesića, pa nadalje... To je očit znak da nešto trulo u Hrvatskoj.



Mesić je razrušio industriju i hrvatska sela.

Turizam ne čini 20 posto BDP-a, dok devastirana sela ne proizvode hranu. A Jadransko more nam uzaludno zjapi... Nemamo proizvodnje i otvaranja novih radnih mjesta "jer uništila nas je Mesićeva senilna antifašistočka politika" koju korumpirani novinari toliko brane i zagovaraju... Smatram da Mesiću sad gori pod nogama, jer njegovi grjiehi izviru na sve strane.



Mršić Mesiću odmaralište, a Mesić Mršiću vojarnu

Odmaralište u Pirovcu je Podravka u Koprivnici prodala Žarku Pavlini, u ožujku 2001. godine, a tome je pogodovao Zvonimir Mršić (SDP) tadašnji gradonačelnik. Tako da Mesićev šogor je postao vlasnik Hotela za male novce. Bivši Predsjednik Stjepan Mesić definitivno je osoba koja je znala za sve gospodarske kriminale. Njegova je firma i "Bilokalnik" u Koprivnici,..., i poznata "Nexe grupa" čiji je on pravi vlasnik.



Mesić "negira komunističke zločine"

Hrvatski sabor je trebao proglasiti Deklaraciju i osuditi komunističke zločine počinjene u Hrvatskoj od 1945. do 1990. godine. Kako bi to učinio kad u parlamentu još uvijek sjede bivši partizani i njihova djeca. Pogledajmo kako je: Komunistički sekretar Luka Bebić (HDZ) je "šest mandata" bio šef najvećega državnog tijela. To je naočigled ukradena demokracija od naivnoga Hrvatskog naroda.

-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 17.12.2013. (Utorak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
--------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blorg.hr
http://crostojkovic.blog.rs
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr

http://hr.netlog.com/stojkovicbranko
Članaka; 1839.
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
----------------------------------------------
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
----------------------------------------------




Post je objavljen 17.12.2013. u 10:47 sati.