Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbloodedme

Marketing

svaštanešt

Večer!

Bogu hvala, pa je referendum prošao. Rezultati istoga prilično su me rastužili, bez obzira što drugo nisam ni očekivala...al valjda je to ona blesava nada. Svašta za Nadu kažu...

Napokon sam se vratila žicomotu, nisam kak spada niš radila više od godinu dana, pa se još uvježbavam. Sad napokon imam vremena, i nadam se da će se i to uskoro vratiti u normalu.

A vremena zadnjih mjeseci nije bilo jer sam muku mučila s diplomskim i ćudljivim mentorom. Da, znam da imam 28 godina, i da, znam da sam taj faks trebala već davnih dana završiti, i da, znam da sam prema nekima dosad već trebala biti udana, imati dvoje djece i treće na putu, no eto, meni je baš bilo lijepo biti studenticom, pa sam odlučila malo utvrđivati gradivo. Ok, lažem koliko sam duga i široka (a poprilično je i jedno i drugo), 3 godine nisam praktički ni prstom makla, dok nije došlo do točke "pokreni se ili letiš". Pa sam se pokrenula, jel. Tako da, evo, svečano objavljujem da sam prije 3 dana, na sam petak 13. uspješno obranila svoj diplomski rad, te i službeno postala profesoricom fizike (zapravo, titula je "magistra edukacije fizike").

Što se udaje i djece tiče, to mi zadnjih par tjedana svi spominju - "diplomirat ćeš? opa, lijepo, znači svadba je blizu?". Odgovor je - ne. I ne. Ne. Ima vremena, bit će jednom, no ne u tako bliskoj budućnosti.

Da ne duljim, nadam se da ću sad napokon i više pisati ovdje, žao mi je što sam tako zapustila blog zadnjih godina.

Pusa! sretan

Vaša Profesorica

Post je objavljen 16.12.2013. u 20:45 sati.