Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Odličan nastup Vedrane Rudan u 'Nedjeljom u dva'




Iako su mediji krcati navodnih ekonomskih stručnjaka i političkih kvazi-analitičara i njihovih mudrolija, Vedrana Rudan je kod Stankovića lucidnije, detaljnije i hrabrije od svih njih, bez kalkulacija i prilagođavanja vlastitog mišljenja očekivanjima različitih klika i struktura (a što ti tzv.stručnjaci redovito čine), dijagnosticirala sranje u kojem se već dugo nalazi ova zemlja.

Pritom je posebno važno što se napokon netko usudio na javnoj televiziji nešto reći o grijesima Crkve. Jer nedodirljivost te institucije na javnoj je televiziji veća čak i od nedodirljivosti Todorića.

Ali, Todorić, iako puno i uzima, ipak tisućama ljudi daje posao, a Crkva jako puno svima nama (dakle, i nama nevjernicima) uzima a ne daje gotovo ništa (osim lažne nade, onima koji vjeruju)...

Ako ste propustili, emisiju pogledajte ovdje


P.S.

Moram demantirati Vedranu Rudan, odnosno njezinu izjavu da nije prihvaćena od tzv.književne struke u Hrvatskoj : ako se ne varam, njoj je prošle godine bila dodijeljena tromjesečna stipendija Ministarstva kulture za pisanje nove knjige (tromjesečna potpora za poticanje književnog stvaralaštva) - mislim da je to izravna potvrda prihvaćenosti od strane tzv.književne struke.












Post je objavljen 16.12.2013. u 09:45 sati.