Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basicblankallure

Marketing

Dragi svi, danas je radni dan, a od sutra sam na godišnjem. Bilo je hladno, i danas sam provela dan u svojim Uggsicama. Definitivno nešto što ne bih više kupila ponovno, udobne jesu, tople jesu, ali za dugo hodanje definitivno nisu.

Ali da ne duljim, evo moj prvi giveaway, a biti će ih još, trudit ću se svaki mjesec, ali vidjet ćemo.


U suradnji s Tašna by Ana Šurdilović

Sve što trebate napraviti je lajkati njenu facebook stranicu, dijeliti i ostaviti komentar, te ostaviti komentar na mojoj fb stranici ukoliko želite drugu nagradu te lajkati i podijeliti. Sretno ili sretnog dobitnika ćemo kontaktirati putem facebooka, te objaviti imena ovdje na blogu.


basic blank allure

Dvije su nagrade, za clutch trebate ostaviti komnetar i like na Aninoj strani, a za Essence paketić na mojoj fb stranici. U Essence paketiću se nalazi sjajilo za usne, koji paše uz lak za nokte, set korektora i crna olovka za oči.
A ova divna torba, kao što vidite, ima jako dobro poznatog Disney zlikovca, na drugoj strani je crna koža. Ana je zaista majstorica svog zanata, tako da pogledajte svakako njezinu stranicu, možda nađete i odličan Božićni poklon za mamu, sestru, prijateljicu. Ja bih ih osobno kupila sve, a možete joj poslati i svoje ideje i slike i ona će vam rado napraviti vašu personaliziranu torbicu. Ali evo ovom prigodom kao nagradu dobiti ćete Maleficent.

I da Ana šalje paketiće i u Hrvatsku!

Evo i fotkica:

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 16.12.2013. u 07:21 sati.