Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basicblankallure

Marketing

Brzinski božićni pokloni za dečke

Svake godine imam problem s time, što kupiti dečku, tati, bilo kojem muškarcu u mom životu.
Ove sam godine odlučila boriti se s tim na drugačiji način. Umjesto da ostavljam i odlažem kupnju do zadnjeg trena, 'shoppingirala'sam cijele godine, te sam pratila tko što voli i koga što zanima.
Prilike su takve da na žalost rijetko tko može izdvojiti više od stotinjak kuna ha božićni poklon, ako i toliko, la sam evo pripremil par prijedloga za ne tako skupe poklone, a koji će se svidjeti bRem većini.

1. Privjesak Star Wars - Müller, oko 80 kn. Postoje Darth Vader, Yoda i jos mnogi likovi iz istoimenog filma

Image and video hosting by TinyPic

2. Za one koji vole znanost, potražite tzv.plazma svjetiljke, ja sam pronašla jednu u jednom kineskom dućanu na Kvaternikovom trgu za oko 58 kn, imaju još samo jednu koliko sam vidjela. s obzirom da dolazi u jako velikoj kutiji, morala sam ju odmah zamotati s obzirom da zivim s osobom kojoj to poklanjam, ali definitivno će se svidjeti onima koji vole biografiju Nikole Tesle. Stavljam sliku plazme, ali tako izgleda i svjetoljka. Kada dotaknete stijenke svijetiljke, "munje" krenu prema vašim prstima.

Image and video hosting by TinyPic

3. Kartaška igra Maske. Prilično intrigantna igra Maske, za sve one koji vole igre općenito. Igra košta oko 100 kn u Mülleru.

Image and video hosting by TinyPic

4. Ovo ne spada u kategoriju do 100 kn, ali u dućanu Carta Magica, kao i na njihovoj web stranici možete naručiti igru The Big Bang Theory

Big bang theory igrahttp://www.cartamagica.hr/proizvodi/4041/__THE_BIG_BANG_THEORY_PARTY_GAME

5. Vraćamo se na Star Wars, ove sam "Light Sabers" našla također u Mülleru, nisam sigurna koliko koštaju, čini mi se oko 30 kn, te uvijek možete simbolično pokloniti mini svjetlosni mač. Inače služe kao ukras za tortu, ali ja planiram napraviti mini key chains, a tutorial ću probati objaviti.

Image and video hosting by TinyPic

6. Svi se veselimo novoj sezoni Igre prijestolja, te sam sigurna da svi imate svog najdražeg lika. Zašto ne obradovati vašeg dečka s book markerom u 3D verziji vuka, kao Direwolf. Nekada ih je bilo kupiti u Algoritmu, ali sada samo na ebayu. Sigurna sam da će čitanje knjiga biti s puno većim guštom.

wolf bookmark

Nadam se da vam se svidjelo, ostavite komentar s vašim idejama. Voljela bih znati što ste vi svojoj polovici kupili za Božić






Post je objavljen 15.12.2013. u 20:28 sati.