Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Besplatna knjiga nepoznatog autora

Dobila sam e-mail od meni nepoznatog sugovornika, koji me izvijestio da je napisao knjigu i da bi volio kad bih je postavila na svoj sajt.

Knjiga se zove „Sanjarev um“, autor se zove Pavel Jonaš, a sam autor ovo piše u e-mailu o knjizi:

„Žanr knjige je psihološko- fikcijski triler (butterfly effect, shuter island, mr. nobody....)“

Na linku saznajemo i nešto malo više:

“Nikako ne razumem zašto sanjam tako realne snove“, kaže mladi Kevin i to je rečenica koja se tokom uzbudljivih priča, stalno ponavlja, sve do momenta kada svoju bujnu maštu ne prihvati kao stvarni deo sebe, bez koje više ne može.

Roman „Sanjarev um“ jeste beg u snove, u imaginaciju i maštu. Preplićući događaje, koji se smenjuju njegovim sklapanjem očiju u san i ponovnim buđenjem. Autor nas vodi kroz razne epohe i situacije, u kojima je čas na piratskom brodu, čas u svemirskoj letelici, u kojima proživljava strahote Drugog svetskog rata ili je u boju sa vilenjacima. Duboko proživljene emocije i jasna slika događaja, toliko su jaki da se prožimaju i mešaju sa realnim svetom. Brzi obrti, kratke rečenice, prelazak iz slike u sliku, iz događaja u doživljaj, lako nam dočaravaju lepotu i nerazumljivost snova, u kojima je sve moguće.

Gordana ĐorđevićPa evo, link na knjigu nalazi se na dnu ove preporuke, a meni se možete javiti mailom ukoliko želite da vam pošaljem .pdf verziju koju mi je poslao autor.

PAVEL JONAŠ - SANJAREV UMPost je objavljen 19.12.2013. u 18:03 sati.