Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Neobična priča o predsjedniku Obami

Čitatelj Vuk piše:

Ovo je predobro i presmiješno:

Na Mandelinom pogrebu, Obama se slika sa lijepom Premijerkom Danske dok Michelle sjedi pokraj njega:



Na slikama 3 i 4 obratite pažnju na izraz lica Obamine supruge:



I konačni rezultat – zamjena sjedala:



Retoričko pitanje: tko je dosao na ideju o zamjeni sjedala? Heh.

Je li ovo dobar primjer flertovanja, preselekcije i blagi oblik “dread game”?
Ili je ovo izvrstan primjer kako Beta muskarac, iako u ovom trenutku medju prva tri najmocnija covjeka na svijetu, svejedno ima seficu?
Na osnovu svega sto sam vidio i procitao o njemu, ja bih rekao da je posredi ovo drugo.

Da je u pitanju bio Putin ili Berlusconi, onda bi to bila Dread game.
I nema apsoutno nikakve sanse da bi se njih dvojica mijenjali za sjedalo sa svojim suprugama cak da su ih i poveli sa sobom.

Na cijelom svijetu ima možda tek nekolicina ljudi u unikatnoj situaciji poput Obame. Beta u duši i po gotovo svakoj vidljivoj interakciji sa ženama, ali automatski Alfa zbog svog titanskog statusa koji se nadvija nad svim ostalim muškarcima na svijetu, koliko god oni bili bogati, lijepi ili sposobni. Na testu bi "Predsjednik SAD-a" donosilo oko +40 bodova, dovoljno da učini muškarca Alfom čak i ako je ružan, nizak, siromašan, sramežljiv i neiskusan. Automatski se podrazumijeva da će Obama imati realne šanse s gotovo bilo kojom ženom koju upozna, a samo o njemu ovisi hoće li ili neće nešto poduzeti kako bi to iskoristio

Naravno, kako Vuk opaža, i kako smo već vidjeli kod generala Petraeusa, Beta mentalitet svejedno može upropastiti čovjeka iako je zatrpan prilikama. Kada ti žena naređuje da zamijenite mjesta zbog nedužnog slikanja s kolegicom (uočite da Obama dansku premijerku nije pipao, direktno flertovao s njom ili sl.), stvarno moraš biti potučen do nogu da bi prihvatio tako nešto.


Danska premijerka Helle Thorning-Schmidt u najboljem i najgorem izdanju - izgleda prilično dobro za 46-godišnjakinju. Dva glavna faktora u tome su zadržavanje vitkosti i zadržavanje duge kose.

Ili da bi se ispričao što si rekao da je glavna državna odvjetnica lijepa.

Ili da bi iz svog projekta državnih poticaja pod pritiskom ultra-feminističke grupe WEAVE koja je njegov plan nazvala "poticanjem mačizma" izbacio dio korisnih infrastrukturnih projekata opisanih kao "spremnih za lopatu" jer su previše "muški" i zamijenio ih fluffy feminističkim programima za prevenciju nasilja nad ženama, borbu protiv diskriminacije, kulturu i predškolsku edukaciju. Obratite pozornost - popuštanje feminističkom utjecaju ima potencijal unazaditi globalnu ekonomiju. To više nije stvar semantike.

E sad, možda je Obama potajno Putin i/ili Berlusconi (Putisconi?), a ovo samo glumi kako bi pobrao glasove žena i onih koji se tako osjećaju, ali po svemu što sam vidio isto nisam siguran da se radi o tome.

Bilo bi bolje da je Obama na njen zahtjev samo slegnuo ramenima i u P&P stilu rekao: "Lijepa je, zar ne?"

Post je objavljen 11.12.2013. u 09:30 sati.