Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/craftingprincess

Marketing

Puno posla, razne kutije, adventski kalendar i smola, božićna čarolija i predstavljanje

Uh, doživjet ću kolaps. Od silnog posla, zapostavila sam vježbanje, odgodila neke kave i odlučila ostati za vikend doma, umjesto ići dragome. To je dobro jer mu je jučer stigao Gran Turismo 6 pa se sad vozi 24/7 i ionako bi bio ignore na Princess xD

Uspjela sam srediti onu svadbenu kutiju, doduše osoba koja ju je naručila bila je vrlo neodlučna radi čega sam pomislila da možda neću stići dovršiti je na vrijeme. Na kraju sam ipak uspjela. Kutiju nisam sama kupila, već je donešena k meni na sređivanje, pa evo kako je ispala. :) Nisam u potpunosti zadovoljna ishodom, no nije ni loša.



Ove dvije kutijice rađene su za dvije sestre, a poklonit će im ih treća sestra. Narudžba je bila da budu ovi motivi vintage djevojčica i neke neutralne boje, te da budu čim sličnije da seke ne budu ljubomorne jedna na drugu radi 'ljepše' kutije. Uglavnom, evo kako su ispale. Još trebam napraviti kutiju za mamu ove žene, izrada je u tijeku, a odat ću vam samo da će biti bijela i cvjetna.



Žena koja je naručila ove kutije, činila mi se razočarana u kontaktu kad sam joj poslala slike. :( Rekla mi je da bi kutije bile ljepše da nisam sa zlatnom konturom prošla i po curicama (formirala sam cvjetove konturom). Nažalost to nije nešto što mogu ispraviti jednom kad napravim, pa sam joj rekla da uvijek može odustati od narudžbe ako nije zadovoljna jer mi je jako važno da svaka osoba s kojom poslujem, otiđe zadovoljna i vrati mi se kad zatreba nešto slično. Rekla je da će ih ipak uzeti, ali mi je kasnije ostao tako gorak okus u ustima. I tužna sam radi toga. Nadam se da će biti zadovoljnija kutijom za mamu...

Dovršila sam i svoju Zvjezdana noć kutiju, na koju sam posebno ponosna jer mi je ispala baš kako sam željela i jer je to moja ideja, pa što bude. Ako se i ne proda, nema veze, ja sam posebno uživala radeći je i baš sam si važna što sam jedno takvo umjetničko djelo uspjela prenijeti na svoj rad. :)

Za dodatni ugođaj pokrenite ovaj linkić.

Evo slika:







Još jedna kutija, moj prvi pokušaj prijenosa fotografije na kutiju, zadovoljna sam kako je ispalo, nema nijednog nabora, no pazite kakvu sam glupu grešku napravila ispod poklopca. Napisala sam inicijale i & naopačke... Da ne povjeruješ. Valjda sam pod stresom radi svog tog posla i žurim se da sve stignem i trudim se i eto... Dogodi se. Tko radi, taj i griješi.



Ništa, uhvati se Princess šmirglića i riješi to xD

Osim svega ovoga, radim na jednoj velikoj kutiji na konje, i fali mi boje i sad ne znam kako da improviziram... Vidjet ću što ću. Cijela je smeđa izvana, na konjiće, popraćena zlatnim točkicama i šablonama, a iznutra je za poklopac bilo smeđe boje, a za donji dio ne. I sad ne znam što napraviti jer ću teško ponovo pogoditi tu nijansu... Vjerojatno ću.. Ne znam što ću.

Uspjela sam čak i raditi sa smolom. Neki dan sam čuvala nećake, i u kutiji s igračkama bila je ambalaža adventskog kalendara. Da, nije izdržao do 24. i da, klinci su sve smazali isti dan kad su ga dobili. Ali neka, jer inače ja ne bih uhvatila ovu ambalažicu. Naime, ideja je bila dobiti razne oblike od smole i klinci su mi poklonili ambalažicu, ja sam smućkala smolu i ulila je unutra i eto...



Bilo me strah da će mi se dogoditi kao i s onom ambalažom prije o kojoj sam vam pričala, pa sam došla na ideju da kalupe namažem tankim slojem baby ulja i zatim ulijem smolu. To je očito bila odlična ideja, jer su sljedeći dan oblici od smole iskočili van poput magije, a kalupi, tj. ambalažica je ostala netaknuta - tj. može se ponovo koristiti! :)))

Evo ih :) Prava božićna čarolija.





Ako se pitate što ću s njima - staviti ću ih na privjeske i pokloniti većinu :)

Napravila sam još neke onako sa snješkićima, ali ih nisam još poslikala, bude neki update tijekom dana ili sutra ;)

A kako ste mi vi? Što radite? Jeste li počeli peći kolačiće? Našim se domom danas raspršila aroma božićnih keksića na stroj... Milina! Školarci i školarke, veselite li se praznicima? :)

I za kraj, sad se psihički pripremite, želim vam se predstaviti. Ovo sam ja. Više se ne skrivam. Vaša Princess izgleda ovako.
I sve vas pozdravlja i ljubi po običaju, htjeli vi to ili ne (sad kad znate kako izgledam) xD kiss



Lijevo sam normalna, a desno se glupiram. Inače, nosim ove naočale za zaštitu od piljevine, otkad mi je završila u oku kad sam šmirglala... Moji me zovu hipster kad ih stavim xD Baš sam imala šou neki dan kad su nastale ove fotke. Nakon dugo vremena, osjetila sam se zgodnom xD

P.S. Ispričavam se svima što ovako kasno odgovaram na upite, evo idem odmah. :)


Post je objavljen 07.12.2013. u 09:15 sati.