Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkmreznica

Marketing

Mala nogometna bajka u Zvečaju: Mrežnica sanja županijsko prvoligaško društvo

Nakon devet utakmica bez poraza, nogometaši Mrežnice iz Zvečaja tek su u svom posljednjem jesenskom okršaju pokleknuli i na kraju prepustili vodeću poziciju na samom kraju jesenskog dijela natjecanja Druge županijske nogometne lige. Ipak, kada je u pitanju nada u plasman u najviši županijski rang natjecanja, Mrežnica je i dalje vodeća! Naime, prvoplasirana Dobra iz Novigrada ne može u viši rang, jer ove sezone nema propisane dvije mlađe kategorije u aktivnim natjecanjima te nastupa praktično “izvan konkurencije”, kako se ne bi ugasio nogomet u ovom kraju.

Zvečajci, pak, sanjaju prvoligaške snove, koje su ponajviše zaradili sjajnim razdobljem s pet uzastopnih pobjeda od 3. do 7. kola jesenske polusezone. Nakon uvodnih remija sa Oštarijama i Mladosti iz Rečice (obje utakmice okončane su rezultatom 2:2), redom su “padali” Mladost (Zagorje Ogulinsko) 3:0, Kupa 2:1, Petrova gora 3:0, Josipdol 1:0 i Krnjak 5:3. U velikom derbiju s Dobrom bilo je 1:1, uslijedila je još jedna laka pobjeda protiv Frankopana (3:0) a onda u posljednjem susretu i taj jedini kiks i poraz 1:2 na gostovanju u Cetingradu.

Proljeće Mrežnica čeka s tri boda prednosti ispred prvog konkurenta za ulazak u 1. ŽNL, Petrove gore iz Vojnića, pa je tim važnija visoka pobjeda protiv ovog suparnika ostvarena na svom terenu.

Spisak strijelaca pokazuje kako su praktično svi igrači dali svoj obol u odličnoj zvečajskoj nogometnoj jeseni: izdvaja se Brazdičić sa 11 pogodaka, Štefanac je postigao 3, Tuškan 2, a protivničku mrežu po jednom su tresli Krtić, Lovrić, Polović, Špehar, Blašković, Žirovčić i Lauš


Post je objavljen 04.12.2013. u 07:41 sati.