Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesnik-istine

Marketing

Čestitam Vam Festival Demokracije: 01.12.

Dragi blogeri, češtitam vam na pobjedi, napokon nakon svih ovih godina imamo i "festival demokracije". Pokazali smo što je Hrvatska i tko su i kako dišu Hrvati! Naši političari odveli su na u Europsku Uniju ali Hrvati nisu doputili da EU "uvedu u nas". To je ono na što nas je pozivao i blaženi papa Ivan Pavao II ( za vrijeme posjeta Rijeci) i Papa Benedikt XVI. Nosimo u Europu svoju vjeru, svoje vrijednosti, svoju tradiciju jer Europa svoje nema!

Za vrijeme ovog referenduma su nas tukli, maltretirali psihički, imali medijsku kampanju protiv, vrijeđali su nas, ponižavali a sve to kako ni oni zaštitili "dostojanstvo" čovjeka i njegova (ljudska) prava, a dok je referendum ZA podržalo 80 Svjetskih organizacija ZA LJUDSK PRAVA. Prošlo je osam teških mjeseci, to najbolje znaju oni koji su bili u prvim redovima inicijative i cijelo to vrijeme cinilo se da su drugi dobivali bitke, ali mi smo na kraju dobili rat!
Lijepo je to izjavila, a da nije ni svjesna što je rekla, ministrica Opačak: Na referendumu je 'za' glasao onaj dio ljudi koji je iz crkve išao direktno na birališta!"
Što to znači? Pa da je Hrvatska katolička zemlja i da hrvati katolici drže do svojih vrijednosti, vjere i tradicije! Bravo ministrice, drago mi je da ste i vi to priznali!

Dragi blogeri čestitam vam na pobjedi, HVALA svakom od vas na ono što je učinio za ovaj referendum, sad smo vidjeli kako se sve može kada smo jedno, unatoč mnogim pritiscima. Vjerujem da se političari neće zaustaviti na ovome nego da će se nastavit boriti, ali sad znaju da u Hrvatskoj postoje građani koji ne služe njima nego očekuju da oni služe građanima.

Do sada, kao što sam napisao u jednom postu, političari su pokušavali nepokazivati svoj strah, iako im je to bilo teško sakriti, ali sada se još više boje; boje se svojih građana koji su se probudili, otvorili oči i ustali! Opet nam to pokazuje izjava ministrice Opačak kada kaže kako se od Željke Markić i ekipe koju okuplja u budućnosti može svašta očekivati.

Neka nas nastave udarati, neka nas nastave ponižavati, vrijeđati, a mi ćemo tada biti još jači, kao ptica Feniks ćemo poletjeti, jer kao što kaže psalam: "Kada sam slab, onda sam jak!"
Vrijeđali su vjernike Hrvate, vrijeđali su Hrvatske građane da su ludi, nazadni itd, ali kaže Sveto Pismo:

IZABRA BOG LUDE OVOG SVIJETA DA POSRAMI MUDRE!

Dragi blogeri, čestitam na pobjedi i idemo dalje... ostanimo ujedinjeni u borbi za Hrvatsku!


Post je objavljen 02.12.2013. u 08:06 sati.