Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Jedno neugodno isksutvo

Prije nekog vremena objavio sam poziv svim čitateljima, da opišu svoja neugodna iskustva koja su im se dogodila zbog toga što je nekome smetalo što fotografiraju.

Tako mi je prije par dana u inbox stigao mail u kojem je jedna žena (koja je željela ostati anonimna) opisala što se jednom prilikom dogodilo njenoj kćeri:

(...)"S. je imala 14 godina i bila je samnom i sa frendom u Maksimiru i on joj je posudio Canon da snima. Došli smo u park i sjeli na klupu a ona je u parku slikala jednog klinca na penjalici. Bila je jesen i svi klinci su bili obučeni do grla u jaknicama i dugim hlačama . U jednom trenutku jedna od majki je dojurila do nje i dreknula na nju da zašto snima i da mora sve fotografije obrisati pred njom. S. je obrisala i došla do nas sa suzama u očima jer se prepala što se ova izderala na nju. Ne razumijem zašto bi fotografija potpuno obučenog muškog djeteta u parkiću ikoga asocirala na pedofiliju pogotovo ako snima djevojčica jedva 5-6 godina starija . A i te majke zaštitnice koje se bez razloga izderavaju na tuđu djecu mi isto nisu jasne."


Post je objavljen 03.12.2013. u 01:01 sati.