Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Korisni idioti

Iz svim srazova koji se odvijaju kajmak ubire politička kasta. Tako klerikalni dobitnici likuju što je na njihovoj strani književnik Raos koji da ima imalo moći, ko što jado srećom nema, prvo bi njih šupio na neki novi Goli otok, ja sam dobar vladajućima dok se trošim protiv besmislenog referenduma, sad dobivam od istih esdepeovaca poruke da treba spriječiti privatizaciju voda, u ovoj zemlji budala je moguće da se i vladajući bune protiv eventualne buduće vlastite gluposti, a narod plješće.
Vodećim političarima ne vjerujem ni u vlastitoj minijaturnoj stranci, i minimum moći je više od ništa, a kamoli u cirkusima koje veliki igrači režiraju. Blog koristim kao mjesto gdje mogu iznijeti svoje neovisne stavove i ako sam se izjasnio ovdje jasno o nečemu to je samo zato što me iritira ljudska glupost, u stvarnosti se tome rugam, al kad pišući podjebavam prečesto se događalo da me krivo shvate.
Bloger Bocaccio je korisni idiot meni suprotstavljene strane, iako zna da ova lakrdija oko braka ne spada u ustavna pitanja. Ne slažem se s njim, ali to nije razlog da mu se događaju stvari koje su se i meni na ovom servisu često događale doduše s drugim adminima, da skratim, odbanirajte ga !



Post je objavljen 30.11.2013. u 11:11 sati.