Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Uskoro će advent

Prošao je još jedan radni tjedan. Drago mi je što je petak. Osjećam da sam psihički iscrpljena. Spremna sam za vikend.


Tjedan je bio dobar. Posao k'o posao. Ništa posebno zanimljiv, pomalo naporan, ali barem ga imam.


Ovaj tjedan sam čitala (i još uvijek čitam jer nisam stigla završiti) knjigu od Philippe Gregory "Gospa od rijeke". Sviđa mi se knjiga.


Pogledala sam dva filma proteklih dana - "Prisoners" i "The Big Wedding". Prvi mi je dobar, a drugi mi je pomalo razočaravajući. Dobri su glumci, radnja je ok, ali nekako kao da sve skupa nije razrađeno do kraja. Ne znam kako bih objasnila. Nisam se uspjela ni nasmijati, ni uživjeti u priču, ni povezati s nekim od likova.




U srijedu sam bila kod prijateljice koja je trenutno drugi put trudna. Njena prva kći je u ponedjeljak napunila 5 godina pa sam ih otišla malo vidjeti. Napričale smo se i popile kavu. Došla je i njena sestrična. Ono što je zanimljivo o nas tri je da smo rođene s po tri mjeseca razlike jedna za drugom i praktički se družimo cijelog života. D. se rodila 29.12. pa onda M. 30.3. i nakon toga ja 28.6.

Jučer sam bila na kavi s prijateljem i njegovom curom. Njega znam od kad smo imali 6 godina. Išli smo skupa u osnovnu, pa u srednju, družili se puno tijekom faksa i onda se tijekom zadnje dvije godine koliko radim nismo uopće vidjeli. Bilo je lijepo popiti kavu zajedno. Ludo je kako vrijeme leti. Čini mi se kao da sam se jučer zaručila, a već je prošlo skoro godinu dana od tad.

Sutra se otvara božićni sajam (ili nešto tome slično) tu kod nas u Bjelovaru. Trebalo bi biti više kućica i štandova i svega ako se mene pita, ali svejedno je lijepo. Volim božićno vrijeme. Moje prijateljice s Malte, iz Amerike i Kanade su već okitile i božićno drvce ili planiraju to učiniti ovaj vikend. Kod nas u kući se drvce kiti na Badnjak, ali ostali ukrasi će vjerojatno već sutra izviriti iz ormara i kutija.


Uživajte u vikendu. Ako naletite na dobru knjigu ili film ili božićni sajam u nekom gradu, svakako javite.

Post je objavljen 29.11.2013. u 19:30 sati.