Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninezadar

Marketing

U novom velikogoričkom vrtiću bit će mjesta za 200 djece i to od rujna 2014.

Za manje od mjesec dana, budu li to vremenske prilike dopustile, počinje se s prvim radovima na gradnji novog dječjeg vrtića na području Velike Gorice. Vrtić u kojem će mjesta biti za 200 djece, koliko ih je proteklih godina nakon upisa ostajalo bez mjesta, podijeljenih u deset odgojnih skupina - četiri za djecu jasličke i šest za djecu vrtićke dobi, gradit će se u odmah uz Smendrovićevu ulicu.
Na novi vrtić vrijedan 22 milijuna kuna velikogorički roditelji čekali su točno 20 godina, koliko se na tome području nije ulagalo u gradnju tog ključnog objekta, a pripremljeni novac namaknut je kreditnim zaduženjem grada. Vrtić će se graditi na dva kata - prizemni dio s vrtićkim jedinicama, garderobama, sanitarijama, zajedničkim prostorijama te kat na kojem će biti prostorije zbornice i uprave, a prva djeca u njega bi se trebala useliti, kako je to projektom predviđeno, u rujnu 2014. godine. - U Velikoj Gorici vrtić nije građen dvadeset godina.
Sada u Velikoj Mlaki gradimo najveći vrtić u Hrvatskoj. I ono što je najvažnije, ovo nije obećanje nego realnost. Gradnja počinje ove godine - poručio je gradonačelnik Dražen Barišić. Iako se Velikogoričani slažu da je takva investicija nužna zbog pretrpanih vrtićkih grupa, oporba u Gradskom vijeću skeptična je zbog, kako poručuju, previsoke cijene vrtića i novog kreditnog zaduženja grada iznajmljivanje stanova Pantovčak


Post je objavljen 29.11.2013. u 15:38 sati.