Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/profesorsiguro

Marketing

Još nemaju 40, a već su milijarderi!



Na našoj planeti trenutačno živi više od 1.426 milijardera, a na toj elitnoj listi samo je 29 osoba koje su mlađe od 40 godina. Oni ukupno vrijede nevjerojatnih 119 milijardi dolara, a dolaze iz raznih sektora gospodarstva te s raznih strana svijeta.

1.Krenuli su korak po korak, udružujući se s IT stručnjacima, s kojima su osmislili današnje tvrtke poput Facebooka, Twittera, Instagrama i brojnih drugih
2.Neki od njih prepoznali su zabavne grane biznisa, kao što su auto-utrke, filmovi, glazba i izdavaštvo
3.Čim su mogli, ušli su u biznis distribucije nafte i plina, tako da su kupili zemljišta bogata tim prirodnim, za čovječanstvo neophodnim izvorima. Za većinu ljudi, realniji korak bio bi pokretanje vlastite franšize-primjerice benzinske postaje
4.Iako je uvijek u padu kada nastupi kriza, građevinarstvo je i dalje profitabilna djelatnost. To znaju i ovi mladi milijarderi i zato u njega ulažu.
5.Zdrava eko hrana, povezivanje poljoprivrednika i distribucija te hrane diljem brojnih svjetskih trgovina, otvorilo je vrata mnogima. Realno gledajući, hrana će i u krizi i u prosperitetu biti jednako tražena, što ovaj sektor čini 100% sigurnim za ulaganja

Naravno, gotovo svaki od 29 mladih milijardera imao je iza sebe bogato zaleđe, naslijeđeni novac ili imanja i uhodani biznis. No najhrabriji među njima krenuli su spontano, bez velikih investicija i došli do silnog bogatstva samo temeljem svoga rada! Upravo takvi ljudi trebaju vas fascinirati.
A dok se i vi penjete ljestvicom uspjeha, ne zaboravite na svoju sigurnost i sigurnost obitelji. Upoznajte se što prije s uslugama Erste osiguranja i njihovog savjetnika, profesora Sigura te krenite ostvarivati svoje snove!

Zaštitite sebe i svoju obitelj!
Kako je svakom čovjeku najveća briga sigurnost najbližih, od onih najmanjih do onih najstarijih, ne odgađajte najvažnije, zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police Erste životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu, te nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Erste osiguranje Vienna Insurance Group osnovano je 2005. godine kao prvo osigurateljno društvo orijentirano isključivo na prodaju polica životnih osiguranja u banci i to kroz mrežu poslovnica Erste banke. Dio je osigurateljne grupe Vienna Insurance Group prisutne u 24 zemalja Srednje i Istočne Europe s tradicijom dugom 180 godina.
Za više informacija o Erste osiguranju i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr
Erste osiguranje i prof.Siguro, s vama do uspjeha!
www.erste-osiguranje.hr



Post je objavljen 28.11.2013. u 11:38 sati.