Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

26.666,66 kuna...



Dvadesetšest tisuća šestošezdeset i šest kuna (i 66 lipa) osvojio sam pobjedom u jučer prikazanom HTV-ovom kvizu 'Potjera'.

U finalnoj igri protiv Mirka Miočića borili smo se trojica i uspješno smo obranili osvojenih ukupnih 80.000 kuna, koje dijelimo na tri jednaka dijela.

Osvojenim iznosom sam izuzetno zadovoljan jer, s obzirom na visinu honorara u medijima s kojima surađujem, za taj iznos trebao bih napisati čak 70-tak kritika.

No, iako sam osvojio lijep iznos, to ne znači da sam posve zadovoljan svojim nastupom headbang

Naime, zbog dugotrajne nezaposlenosti i bezuspješnog traženja posla naprosto sam morao iskoristiti priliku i nisam smio otići kući praznih džepova - taj je imperativ stvorio pritisak i tremu zbog čega sam, nažalost, blokirao kod nekih relativno lakih pitanja 'iz mog područja' (ime Edipove majke i naslov bestselera Dana Browna).

Ipak, satisfakciju mi daje činjenica da su upravo moji točni odgovori u finalnoj igri protiv Mirka Miočića bili najbrojniji i donijeli konačnu pobjedu našoj ekipi.

Na kraju, moj vam je savjet - svakako se prijavite na kviz - moj primjer je dokaz da čak i protiv Mirka MIočića, i čak uz nekoliko netočnih odgovora na banalna pitanja, možete otići kući kao pobjednik, i sa značajno podebljanim žiro-računom...

******

A što se tiče kviza 'Potjera' - čini mi se da je to najatraktivniji ali možda i najzahtjevniji HTV-ov kviz dosad ('Kviskoteka' je izvan konkurencije, naravno).

Dinamičan je, traži brze reakcije i brzo razmišljanje, a dodatan plus je što nema praznog hoda i ne mogu se desiti one iritantne situacije da netko potroši pola emisije na mozganje oko dva pitanja.

No, osim brzine i koncentracije 'Potjera' od sudionika traži i odlučnost, tj. hrabrost da u finalnoj igri preuzmete odgovornost i uopće se prijavite kako biste odgovarali, riskirajući da netočnim odgovorom upropastite trud (i izgubite novac) čitave ekipe...


******

Inače, moj dosadašnji skor u kvizovima je sljedeći:

- 'Najslabija karika' : pobjeda već u prvom nastupu i zarada od 24.800 kuna
- '1 protiv 100' : zarada na 'galeriji' od 6.300 kuna, ali nisam imao sreće da me izaberu kako bih se 'borio' protiv 'galerije'
- 'EUnigma' : ispadanje u 1.krugu ali uz nagradu od 1.000 kuna
- 'Potjera' : pobjeda u prvom nastupu i zarada od 26.666 kuna

Na kvizove 'Milijunaš' i 'Sve u 7' nisam se prijavljivao...







Post je objavljen 04.12.2013. u 06:27 sati.