Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicfrog

Marketing

Zaborav

I što kada kucne taj čas? Razlaz. Ostaviti iza sebe sve što si gradio i smoči snage za novi početak. Uvijek taj početak. Život je pun početaka. Malih i novih. Pustiti sve što si gradio, kao da se nije ni dogodilo i krenuti dalje, u neke nove početke. Ne čini mi se to kao poštena igra, jer uvijek je jednom teže, a onaj drugi je počeo već davno, samo što to ovaj prvi nije vidio, možda nije želio prihvatiti, pa se borio sa tim. Ja sam se borio sa tim do zadnjeg trenutka. Do trenutka kada mi je pristojno, u rukavicama, večeras, rekao da je možda najpametnije da se raziđemo na način da se iselim iz zajedničke kuće. Čekao sam i nadao se. Od prekida je prošlo 4 mjeseca. Prije par noći, privukao me sebi u krevetu i rekao mi da ga zagrlim. Danas mi je rekao da mu to nije odgovaralo, da mu je smetalo što ga grlim. Po prirodi sam takav, uvijek strpljivo čekam i šutim. Ali sada mi je pun kurac te šutnje. Pun mi je kurac gutanja boli i jadi. Pun mi je kurac da mislim na dobro nekog drugog dok sebe i svoje potrebe potiskujem i ne slušam.
Zadnje dvije jebene godine svoga života sam proveo pokušavajući te usrećiti. Brinuo sam o svim našim životinjama. Prao jebeno rublje i od tebe i od njih dvije. Dizao se satima ranije prije svojih obaveza kako bih nahranio sve jebene životinje, počistio i doveo u red kućanstvo u kojem su živjele četiri osobe, a samo sam ja brinuo o toj kući.
Nastojao sam te usrećiti, pružiti ti sve što želiš. Prešao sam preko tvoje tri prevare, jebao se u troje jer je to bila tvoja želja, kupio ti sve što si ikad poželio, bio doma dok si ti ludovao...čekao te, uvijek sam te za neki kurac čekao i ne, nije mi bilo teško. Volio sam te. Želio sam te. Bio si bitan ti, nisam bio bitan ja. Sve sam ti dao. Zašto? Pod koju cijenu?
Cijena je ta da te nisam usrećio. Cijena je ta da sam se istrošio. Dao sam ti sve od sebe, a ti si otišao. Ostao sam sam. Otišao si sa svime što sam znao i cijenio. Uzeo si sve, nemilosrdno. Ostao sam tu, u nekoj praznini. Nitko ne razgovara sa mnom, jer svi su na kavi sa tobom. I sada, svi su negdje, ja pišem ove jebene retke i čuvam naše životinje. Nikad te neću poslati u kurac. Ali više nema starog Mene, a ni Tebe. Danas su nastali neki novi klinci koji tek trebaju odrasti. Jedan raste i dobro mu je, a drugi ovo piše, i iskreno, jebe mu se. Izgubio je sve, a početak je tek pred njim,stoga spreman je na sve. A ti, ti izgubio si jedno srce, koje voljelo te je...

Post je objavljen 22.11.2013. u 00:05 sati.