Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Recepti...

.

..............

Recepti...
Jutros sam se probudila s knjigom recepata za djecu. Zdravo jelo, ne zdravo. Recept za ozdravljenje ove države ne postoji. A, bolesnika koliko hoćeš. I doktora da te Bog sačuva. Ovi što su na samrtnoj postelji morali bi biti sretni jer se spašavaju budućnosti koju nosi hrvatska „domoljubnost“. Dobro je što danas imaju pelene, jer sutra bi mogli ostati i bez njih zahvaljujući nasrtljivcima koji u ime Boga i države, a najviše radi sebe i svojih bližnjih, pokradoše sve do čega stignu.
Bujica lopovluka. TV Bujica...Na dan. Nadan, tjedno, godinama...
U ime obitelji“ javljaju se popovi, opskurni tipovi čudnih životnih stavova. Teza o tomu kako je rast djeteta sa samohranim roditeljem nemoguća misija te da je bolje dijete udomiti, dati udomiteljskoj obitelji, ravno je potezima nacističke Njemačke kod odgoja mladih. Na žalost ovakvi tipovi rade u korist ovakve države, a kakva je svi znamo (ili se bar pravimo da znamo) i svojim angažmanom odvraćaju pozornost od zaista pogubnog trenda uništavanja radnih, proizvodnih mjesta uz pretvaranje radno sposobnog stanovništva u ovisnike od socijale, mirovina roditelja, rada bez naknade, robovskih odnosa u društvu...
Ovim jadnicima izmanipuliranim Vukovarcima treba otvoreno reći da su bili i da jesu topovska hrana hrvatske desne politike kako u ratu tako i danas u miru.
Recept za bolje sutra možda se krije kod Golog kuhara. Kod golog naroda. Do skidanja do kraja ipak će proći još neko vrijeme, vreme, oli vrime.
Za sada nema recepta za bolje sutra...

.

Vrijeme, vreme, vrime je za šašlik...Malo desnih, malo lijevih, kapule, paprike, papra, soli i blage vatre...


Post je objavljen 16.11.2013. u 11:31 sati.