Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Raj za tinejdžereU raju. Snimio: Vanja


Kad čovjek malo bolje pogleda po gradu ubrzo će primjetiti prazninu na igralištima, livadama, poljanama grada. Nekad je glavni tinejdžerski sport bio nogomet (kojeg je u stopu pratila košarka) i igrališta i prateći im zakutci, klupe, zidići su bili glavna njihova sastajališta.

A sada? Čini se da su svi zabavljeni svojim ekranima svih vrsta i tek se tu i tamo pronađe koji "primjerak" kako se vozi biciklom, nabija loptu (najčešće u malome krugu prijatelja ili čak sam) ili se bavi nekom sličnom ne-sjedećom aktivnošću - pogotovo sada kada je vrijeme već postalo pravo jesenskisivo.

Na sreću, i za to ima spasa, pogotovo za one koje zanimaju skejtovi, bicikli, romobili ... u Heinzelovoj ulici, iza zgrade MUP-a, se nalazi skejt-dućan "Warehouse", a iza njega je i vrlo zgodna dvorana za takve aktivnosti nazvana Šupica. Dvorana je otvorena svaki dan, i vikendom, od jutra do večeri (10-22h), a cijena je pristupačna, za 10 kn se može biti tamo cijeli dan. Sve u svemu, ovo mi se čini kao dobrodošla alternativa kompjuterskom ekranu! winkSnimio: Vanja


Kotao sa spužvom. Snimio: Vanja


Spužvasti raj za skakanje. Snimio: Vanja


Hop! Snimio: Vanja


Ilustracije je naslikala poznata street-art umjetnica Oko. Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Post je objavljen 15.11.2013. u 16:25 sati.