Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imam-vremena

Marketing

vrijeme za promjene



Vozim se jutros, prolazim kroz poznate ulice i semafore, već ne znam koje jutro za redom.
Ne brojim ih više.
Bilo mi je interesantno prvih tjedan dana i uvijek je tako s novim stvarima. Prvog radnog dana na novom radnom mjestu, prvo uzbuđenje, prvi izazovi, prvi rezultati, a onda nam postane rutina i nema više izazova.
Nastupa sigurnost, tako privlačna i tako magična. Ona je odlična.

Ali ljudskom je srcu zapravo čežnja promjena, makar mala. Kad se nađemo u velikoj želji i puno razmišljamo o toj promjeni vrijeme je i da napravimo neke iskorake.

Da bi privukli nove energije, trebamo malo isprazniti stare. Zašto ne izabrati one manje dobre, da ne kažem loše energije u nama i oko nas. Ispraznimo, izbacimo, zamijenimo .........hobije koji su nas počeli zamarati, cipele koje smo kupili, a sad više ne znamo razlog zašto, kafići u kojima smo popili sve željene kave, a sad nas zamaraju, poslove ako smo u mogućnosti, sve ono što nas sada više ne veseli.

Ako si damo vremena i posložimo ormare, ladice, prijatelje, hobije, stvorimo nove prostore, dozvolit ćemo i novim stvarima i događajima da nam uđu u život....

Koju ste vi promjenu danas spremni prihvatiti i pustiti u život....možda samo promijeniti rutinu odlaska na posao. Osvježite se, pa na zdravlje!!



Post je objavljen 13.11.2013. u 12:02 sati.