Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Za investitore dodatnih 33.000 m2 zemljišta

Na nekoliko gradilišta na području Ivanca u tijeku su intenzivni radovi kojima se dovršavaju, kapitalne investicije vrijedne oko čak četiri milijuna kuna, a najveća među njima, i jedna od najvećih u Varaždinskoj županiji, svakako je ona u Poslovnoj zoni Ivanec-Istok, ukupne vrijednosti 2,7 milijuna kuna.
Ovo su gradilište, kao i ona u Cerju Tužnom, ivanečkoj Mihanovićevoj ulici i naselju Vuglovec, obišli čelnici Grada, gradonačelnik i njegov zamjenik Milorad Batinić i Čedomir Bračko sa suradnicima i partnerima u realizaciji tih projekata od nedvojbeno velikog značaja.
Na impozantnom gradilištu u poslovnoj zoni djelatnici Hidroinga rade na zacjevljenju potoka Matačine i postavljanju ogromnih armiranobetonskih tunela i cijevi kroz koje će voda protjecati. Završetak radova očekuje se već do kraja studenog, a iznad tako zacjevljenog potoka bit će uređena prometnica koja će prolaziti kroz poslovnu zonu.
Vrijednost ovih radova iznosi više od dva milijuna kuna, a u cijelosti ih financiraju Hrvatske vode. Ivanečki čelnici obišli su i radilište u Mihanovićevoj ulici, gdje su u tijeku radovi na njezinoj rekonstrukciji dionice duge oko 500 metara.
Nakon što je skinut stari kolnik i rekonstruiran vodovod te postavljena niskonaponska mreža i novi električni stupovi, izvode se radovi na postavljanju novog komika i uređenju nogostupa real estate Croatia


Post je objavljen 12.11.2013. u 15:30 sati.