Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Sranje...

.

..............

Sranje...
Jutros sam se probudila s „mukom“. Mučim. Šutim. Čuju se samo vjetar, drekavci „U ime obitelji“, popovi o brakovima ( sic! ), nepismeni stožeri za obranu latinice, Karamarko s „vanjskim i unutarnjim neprijateljima Hrvatske“ ala Tito, nemušti račanovci, odlučni s „možda“, Mamić po običaju...
Moralne vertikale u Hrvata ni na vidiku. Narod U kurcu ili kako bi rekao Mile Budak; „U nježniku“. Za biti NA treba više od htjeti. Treba znati. Hrvati ni to ne znaju. Diletantizam svuda oko nas. Pa onda ne popij. Zidarušu. Na zidiću. Tamo su ljudi. Vertikala duha.
Na žalost ni to nije lako. Gradski vijećnici Splita na poticaj „Dental“ Marušića, vijećnika, zabranili su pivo na zidiću. Kažu, zapišava se grad. Grad ne da je zapišan, on je usran. Javni WC na Matejuški ne radi. Na novo proglašenom prostoru Matejuške od „pijeteta“ se može slobodno piti na zidiću. Time su abolirani drogeri, alkosi te lokalni ribari. Na ostalim mjestima prijeti mandatna kazna od 1.000 kuna.
Split nema sreće sa gradskom vlašću. Kad pomisliš da nema žutih kesa s imenom velikog vjernika ex poteštata pojave se ove smrdljive eko vrećice.
Ne mreš bilivit da Grad nema većih problema od piva na zidiću. Invalidi ne mogu savladati ulicu Domovinskog rata zbog ivičnjaka, bankomati su im nedostupni, ulaz u poštu i općinu misaona imenica, zeleni val ne postoji pa prolaz kolima sa zapada na istok ili obratno traje dulje od normalnog, iskopine skrivene od oka, zarasle u trstiku i nepokošenu travu, fontane bez vode, postolja u Đardinu bez bista Smoje, Gende, Dvornika, Zapadna obala bez brodova, butige u centru zatvorene, narod bez posla, grad bez vizije...
Sranje bez toaletnog papira...

.

....
Vrijeme, vreme, vrime je velikog sranja. S velikim praskom...
BTW.Sigurnosno pitanje:
"Morska voda je slana ili slatka...?" - Jeste...


Post je objavljen 11.11.2013. u 14:45 sati.