Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Zapisnik pljuskovite nedjelje

Tržnica, mrkač, prije tržnice čisto da opalim jednu fotku preko Mrtvog. Dan za zaboraviti, aha, mogu dodati jednu neobjavljenu subotnju. Budući da je dan nizašto dovršavam besmislenodosadnu administraciju. Inače volim smislenu dekadenciju i jedan od omiljenih romana mi je Moravijina "Dosada".
Osamdesetih godina prošlog stoljeća imali smo korisne seminare koje su vodili ono baš jaki igrači. Zamjenik ministra se prezivao Dolenc i nisam ga volio jer se nosio kao zamjenik ministra, a ni onda nisam poštovao autoritete. I rekao sam mu, jednu neobaveznu večer u Crikveniciuz piće, zar ovo što se traži od profesora nije glupo, a ovo strašno omalovažavajuće. On je rekao, da, oboje je nepotrebno, nemojte to raditi, pozovite se na mene ako Vam tko to naredi.
Sad imamo desetak puta više nepotrebne administracije, a da mi je netko onda rekao da nikad više nećemo imati ne samo vrhunske, nego ako, onda jedva prosječne seminare, te da više neće biti nitko ni približno sposoban u tom ministarstvu rekao bih, ma daj, budimo ozbiljni...




Post je objavljen 10.11.2013. u 18:34 sati.