Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Održano 1. kolo jubilarne 10. Riječke zimske lige u trčanju!


Ivan Vuletić, 11-godišnji triatlonac TK Rival, na 12. mjestu u cilju!

Kao i uvijek, Riječka zimska liga u trčanju započinje u Kostreni, na stazi dugoj 6,5 km. Iako je puhalo jako jugo, imali smo sreće, i kišu odgodili za kasnije popodnevne sate. Nastupilo je "okruglih" 70 natjecatelja od toga 23 ljepšeg spola!

Pobijedio je Damir Mesec sa odličnim rezultatom 21:53, Drugi je stigao Blaž Barac, a treći, gost iz Slovenije, Marko Žužek. Kod žena, najbrža je bila Dijana Kesonja, druga Veronika Erlić, a treća kadetkinja TK Rivala, Lucija Petrović.

Zanimljivo je da su utrku istrčali svi kadeti TK Rivala, kao trening, a najmlađi od njih, Gabrijel Barac, postao je tako i zvanično najmlađi sudionik zimske lige (9 godina)... Vrlo brzo za njim je u cilj ušao i najstariji, Josip Jurković (73)!

Nastupilo je i 18 debitanata, uglavnom polaznika Adidas škole trčanja, pa se nadam da bi ove godine broj sudionika mogao i rasti, i konačno se približiti toliko željenoj stotki! 2. kolo na rasporedu je 23.11.13. u šumi na Kastvu, gdje je staza puno zahtijevnija iako kraća! Vidimo se!

Rezultati








Post je objavljen 10.11.2013. u 10:14 sati.