Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Konoba Fiume i nevjerojatan skok konja

Neću ništa napisati o referendumu, jesam na fejsu i tu sam se jako suzdržavao da ne napišem ništa uvredljivo o hipnotiziranoj rulji čiji su predvodnici barem među političarima sve uzorni bračni muževi, a eto Kosor u koju su se do nedavno kleli je protiv jer nema muža. Moje drage kućne "konzerve" poput operne primadone Tonkice Mirat kojoj usput čestitam rođendan su protiv i to me zadovoljava, barem nikad više neće biti onoliko debilnog jednoumlja kao kad su dirigirani čovjekčići jednog Vladu Gotovca nazivali komunjarom i nacionalnim izdajnikom, a svi šutili o tome.
U Rijeci balavurdiji zasad uspjeva razbiti samo nepoćudne prozore, ploče im je prekomplicirano, ali naučit će ih se i to. U konobi Fiume se zbilja dobro jede, ona druga konoba, mislim da se baš zvala Rijeka je pod ključem.
Najpoznatiji ruski šahovski portal je maloprije objavio na twitteru, neki anonimac je srušio često igranu napadačku varijantu u sicilijanskom otvaranju, sad kad je odigran potez skakačem na f6 izgleda jako logičan i nevjerojatno, crni izgleda dobiva, barem kako smo Jin i ja zasad skužili.






Post je objavljen 09.11.2013. u 19:04 sati.