Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Ignissov newsletter

Moj popis potencijalnih tema koje u ovom trenutku sigurno trebam obraditi broji skoro dvije stotine i zbog fluidne prirode seksualnog tržišta i rasta važnosti i varijabilnosti igre stalno raste. Kako normalnim tempom nikada neću progoriti kroz čak ni mali dio te hrpe, i kako su mnoge od tih tema ili previše specijalizirane ili previše kratke za samostalne postove (a istodobno preduge i previše korisne i vrijedne ponovnog čitanja za Twitter), odlučio sam taj problem riješiti na drugi način:

Ignissov newsletter

Osim 2-3 takve teme po newsletteru, newsletter će sadržavati i općenite kratke savjete o igri (kao i u slučaju bloga, većinom za muškarce, no povremeno i za žene, zbog stjecanja uravnotežene perspektive), rješenja praktičnih situacija koje su mi s dozvolom poslali čitatelji, te ponekad i testove ili natječaje slične serijalu "test tvoje igre". Ovo će također riješiti još dva problema.

Prvi problem je onaj zagušenja inboxa. Kako je većina čitatelja primijetila, mail za pomoć i sugestije naveden u gornjem desnom kutu bloga postao je zagušen i više ne stižem odgovarati svima, a i kada odgovorim to je rijetko u razumnom roku. Ovom agregacijom će, pod uvjetom da je čitatelj voljan da njegov (bez osobnih detalja, naravno) problem i rješenje podijeli s drugima, brže i pouzdanije dobiti odgovor jer će biti dio jednog redovnog rituala uz kavu.

Drugi problem koje će ovo riješiti je privatnost. Mnogi čitatelji ne žele da njihovi problemi, čak i teško izmijenjeni da budu neprepoznatljivi, ne budu objavljeni na stranici koja stoji dostupna svima na Internetu. No newsletter je dostupan samo onima koji se na njega prijave. Slučajni namjernik ne može naletjeti na newsletter na Googleu - to je samo mail koji ste jednom primili i za kojeg samo njegovi čitatelji imaju link.
(To naravno ne znači da neću više odgovarati na mailove ili rješavati probleme koji moraju ostati privatni - samo napominjem da je ovakvu dozvolu znatno lakše dati od one za cijeli blog pa će većini taj kompromis pomoći).

Newsletter bi trebao ići otprilike svaka tri do četiri tjedna. Za registraciju vam trebaju samo e-mail adresa i ime ili nadimak. Mailing sustav koji koristim je vrlo pouzdan i u svakom trenutku se možete odjaviti s newslettera. Vaša e-mail adresa nikada neće biti objavljena, podijeljena s ikim ili primati neželjene mailove.

Šta reći? Koju posluku porati?



Link za prijavu na Ignissov newsletter

UPDATE: Newsletter je završio svoj ciklus. Sva do sada izašla izdanja dostupna su ovdje.



Post je objavljen 07.11.2013. u 10:45 sati.