Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicfrog

Marketing

Muškarac Riba i ljubav

"Ovo je tipična sanjalica pri otvorenim očima, muškarac koji u mirnoj i sigurnoj atmosferi ispunjenoj spokojem želi i može razvijati svoje poetične i utopijske ideje, siguran kako ga njegova duboka osjećajnost nikada neče prevariti.
To je muškarac koji će se dugo dvojiti uraditi nešto ili ne, a onda će odluku donijeti naglo i naprečac, bez obzira na moguće posljedice. Ono što drugi u njega najviše cijene je njegova sposobnost da uvijek nađe vremena za slušanje tuđih nevolja, za suosjećanje s njima i za davanje savjeta. To je osoba koja ne voli uhodani ritam svakodnevnice i kojeg će najviše pogoditi spoznaja o prevari voljene osobe. Kad ga prođe bijes, uzvratit će na isti način, jasno dajući do znanja što je i zašto napravio
To je muškarac koji voli davati u svakom pogledu osobi koju zavoli. Za uzvrat, od voljene osobe želi snagu duha, strpljivost, osjećajnost i razvijen osjećaj za romantično. Isto tako, traži potpunu indiferentnost prema svojim naglim provalama specifičnog humora, a koje ga svako malo obuzimaju.
Tjelesnost im je izvanredno razvijena i vrlo osjetljiva, pa ih mnogi smatraju idealnim ljubavnicima. Ali, pripazite, s muškarcem Ribom njegova/njegov odabranica/odabranik srca treba istovremeno biti majka, supruga, ljubavnica, kuharica, njegovateljica i barem još desetak drugih lica pa da bi on bio zadovoljan i da bi se skrasio u nekoj čvrstoj, stabilnoj vezi.
Ono što ga karakterizira jest promjenjivost. Dok je danas prepun oduševljenja, sutradan je već izgubljen u mislima o samoubojstvu. Ni poslije četrdesetak godina zajedničkog života neće se u tome izmjeniti, baš kao što ni njegova supruga/muž nakon toliko godina bračne veze neće moći kazati kako ga u potpunosti poznaje i razumije."




Post je objavljen 06.11.2013. u 05:29 sati.