Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

PAKLAREVO-GALICA-02.11.2013.




Postovani posjetioci bloga;
Za sve one koji zele i mogu da pomognu sa svojim dragovoljnim prilozima iz inozemstva, za izgradnju planinarskog doma na Galici mogu to uplatiti na dolje navedeni racun.
Naziv vlasnika računa:
PLANINARSKO DRUŠTVO "PAKLARSKE STIJENE" TRAVNIK,
Devizni račun pravne osobe:
SWIFT CODE: HAABBA22
IBAN broj: BA393060522730352840
Za sve informacije u svezi uplate sredstava mozete kontaktirati tajnika planinarskoga drustva g.Miju Valjana
Mijo Valjan, tajnik društva, email: vmijo@bih.net.ba
Mob:(00387) 063 333 154.

Svima koji pomognu velika hvala a imena ce kao i do sada biti objavljena na ovoj stranici.
Pozdrav svima ma gdje god bili.
A za sve vas evo jedna prelijepa fotka sa panoramom Paklareva i okolice,i prelijepa pjesma od pok.Vice Vukova u kojoj ima dosta slicnosti sa izgradnjom doma na Galici..




Info... Planinarskog društva...!
30. 31. 10. i 02. i 03. 11. 2013 g. M.V.

Srijeda i Četvrtak

Boto i Dejan Valjan, inače naš stražar su završili zidanje, betoniranje priklopa na lastavici – kosom dijelu izgrađenog produžetka.

Subota i nedjelja, 02.i 03.11..2013 godine

Ranije smo spominjali a bilo je pisano Obavještenje na oglasnim mjestima da ćemo organizirati Planinarsku turu Paklarevo-Galica povodom Dušnog dana s ciljem da upalimo svijeće našim poginulim braniteljima. Tako je i bilo. Okupljanje je bilo kod Caffe Šiša u Paklarevu. Okupilo nas se oko 20-tak, te preko Babića, Paklarskih stijena stigli smo kod spomenika. Pomolili smo se našim pokojnim braniteljima, upalili svijeće i onda otišli ka našem Planinarskom domu.
Miraš je napravio grah „od sebe“ za 30-tak ljudi, donio nekoliko litara rakije i sa mnogim prijateljima koji su došli iz daleka da obiđu svoje na grobljima. Druženje je bilo ugodno osobito uz pucketanje vatre u kaminu a mnogi su dali i donacije i članarine za gradnju Planinarskog doma.
Kruno Kovač je donirao 500 KM i točionik za pivo s bocom,donio nekoliko paketa čaša, Zoran Piliškić donirao 100 KM, Weber, Goran Đepina 1.500,00 KM. Mnogi su dali članarinu, međutim svi spiskovi, donatori i članarine bit će obajavljeni na kraju godine tako da je ovo samo usput navedeno.
Navečer su nam se pridružili naši iz Đelilovca i Potkraja koji su bili kod Kapele na Kostolačkoj planini. Bilo ih je 15-tak, došli sa pivom, mesom i harmonikom. Šta drugo nego piti, jesti i pjevati. Bilo je pravo dobro. Boto i ja (V.M.) smo u kasne sate morali čistit i pospremati salu i u domu smo konaćili. Čitavu noć nisam zaspao, isprepado sam se, mislio, da će nas neki lopovi napasti. Ujutro smo naložili vatru a naš planinar, član društva Rudo Matošević je stigao iz Viteza sa jogurtom i vrućim pitama. Uh što nas je obradovao. Poslije 10 sati kad nas se okupilo prošetali smo prema kapelici.
Rudo, Boto, Anteša, doktor, Frano, M.V. Dejan i njegov sin smo kod kapelice sreli Božjaka i Bilog - A,J. Koji nas je pozvao u svoju vikendicu. Popili smo pivo, rakiju, popričali, odmorili se i vratili se svi skupa nazad na ručak. U međuvremenu je došao Dejan V. naš čuvar Pl.doma, što je bio znak da se spremamo nazad svojim kućama.

Toliko za sada ...... do novih info...vijesti s Planinarskog doma.


Još jedan pozdrav na planinarski naćin ....


















Fotke gore:Marinko Marjanovic
Tekst:Mijo Valjan
Fotke dole:Marko Bokulic-Boto












Post je objavljen 03.11.2013. u 19:25 sati.