Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE TAJNE SVE ODAJU - SPOZNAJU

ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE TAJNE SVE ODAJU - SPOZNAJU



Hrvatski ustanici ustaše se protiv svekolikih uljeza, bizantinaca i hrvatskih janjičara, koji po navici služe potencijalnim okupatorima - naročito Srbima. Danas su hrvatski ustanici prozrijeli perfidna zla, koja su modificirana u skladu s vremenom - što bizantinci demonstriraju služeći se trabantima, hrvatskim slabićima, koji svojim humorom razbijaju svoj osjećaj stida. Ipak vrijeme koje teče ne ide u prilog materijalistima u Hrvatskoj.

Kad god ustreba, hrvatski ustanici znaju da je dužnost važnija od pukog zadovoljstva, što je i više za dušu na beskonačnom putu. Dakle, riječ je o navikama po spoznaji, koje se tvore voljom.

U Hrvatskoj, uglavnom, stranke slijepcima razvijaju prema vani oholost i mržnju, sve pokrivaju "zajedničkom", a ne i osobnom kvalitetom i žrtvovanjem - tako odlaze od sunca u tamu, ništa ne rade, a čine svašta. Mržnja im je najbolja kombinacija sa strankom, jer mržnjom pomoću stranaka ublažuju svoj kukavičluk . . . Takvim ponašanjem oslabi im volja, pa se ne mogu ni koncentrirati, nemaju osjećaj za bitno, baš ništa ne rade da ojačaju osnovu za jednu dušu i zajedničku dušu. I danas vladari u Hrvatskoj raskrinkavaju sami sebe, a da nisu svjesni da se raskrinkavaju, kao i svako biće, za vidjeti je: gdje, što i zašto. . . Slijepci kao odraz nereda, uz puke želje, smatraju da su nevidljivi, da drugi ne vide njihova nedjela, jer oni svojim zakržljalim duhovnim očima ne vide.

Zato dobronamjerni kritičari društva i ustanici slijepce potiču da se probude i progledaju. . ., jer najčešće ne razlikuju vrlinu od slave. Evo uzroka zašto se u hrvatskim krajevima bez djece napušta Boga.

Potaknuti kulminacijom nereda ipak se Hrvatima, nakon što su osjetili silna zla, uključuje se i razum, koji je sada u funkciji spašavanja, po volji: duše, općeg dobra u ime života.

Sofisti kao ometala u neurednoj zajednici uvijek su po pravu u pravu, kao operativci "znanosti," ali. . . Neuredna društva po svome pravu zakonima. . . uzrok su sofizma. . .

Dakle, bez pravila života, zasluženo, se narušava samopouzdanje, dostojanstvo i sloboda.

Zastupnik života, Mesija - učitelj stalno potiče da se uredno živi i život slavi, ŽIVOT kao konstanta. Po osobnoj volji bez valjana razloga, čovjek se zavarava prividom i razdvaja od života, Oca, zajedništva, a dobro se ne razdvaja .

Kada se po volji čovjek izdvoji i postane bezimen, bolestan potrebna mu je lustracija, jer je prestao misliti sebe, spustio se u ništa, takvom samo povratak Ocu, koji jest, može pomoći i oživjeti ga. . .

Čovjek, žrtvujući se, samo djelima pomaže drugom u skladu s pravilima života, a ne kao sofisti - pravni "znanstvenici", egoisti umišljaju da su uvijek u pravu, preko prava - znanosti zaobilazeći pravila života. Oslijepljeli ne vide, pa u agoniji drhte, tješe se da su tako skriveni u mraku, da ih se ne vidi kao što oni ne vide. A baš je svaki čovjek tu da ga se vidi kako kroz vrijeme na Zemlji koordinirano prezentira sebe . . . tako i u Hrvatskoj . . . od predsjednika, premijera, ministara . . .

I dođe vrijeme da se ogoljelim sofistima, posebno hrvatskim vlastodršcima kaže da nisu izvršili obećanje, da proturječe dobru, da ne djeluju u skladu s pravilima života.

Dakle, varalice su slijepci, kao odraz kućnog odgoja, roditelja. Razilazeći se od bitnog ne znaju da još samo sebe zavaravaju i tješe za jedno konačno vrijem . . . Od istih su i hrvatski branitelji, iz zadnjeg domovinskog obrambenog rata, u agoniji, nakon što su ih razjedinjavaju navijači iz redova antihrvatskih slijepaca.

Posebno hrvatski branitelji moraju odoljevati iskušenjima i zajednički biti uzorni sljedećim generacijama, ujedinjenje je nezaobilazno; samo slijepci se razilaze i tumaraju kao pouka i sramota, zbog čega trpi hrvatska zajednica dok neprijatelji likuju i vladaju u Hrvatskoj.

Hrvatski narod se treba čuvati od otrova . . ., "gospode", dok po gradskim trgovima i ulicama smišljaju način kako do pogače i raznih salata bez motike. Istim, zavaranim prividom, udovoljava se željama u zamjenu za dušu. . . Tako da po gradskim trgovima siju salate i zagnajaju ih lažima. . . gle čuda, slijepci proizvođači magle zarade neusporedivo više novca i od poljoprivrednih proizvođača žitarica i salata na hrvatskim poljima . A isti zbog neodlučnosti ne mogu konkurirati sijačima po asfaltu, a zbog kojih na selima nema nataliteta - života, samo skoro opustjela sela.

Hrvatski razjedinjeni branitelji očito ne rade dovoljno na ujedinjenju braniteljskih udruga, ponajprije da slijepce izbace iz svojih redova. , jugo-nostalgičare, koji lukavo korak po korak, godinu za godinom . . . egoistički grabe . . . dok država kao institucija treba snagu da bi bilo reda, što je ostvarivo samo pomoću branitelja.

Naročito radi sljedećih generacija, branitelji bez odlaganja odlučno trebaju popravljati nanesenu štetu . . , ujediniti stvorene brojne udruge u samo jednu! Jednu. . . , jer sve što razdvaja je zlo, a sve što ujedinjuje je dobro.

Koju sramotu i ponižavanja trpe branitelji dok ih se razdvaja i izvlači na odstrel, što slabi zajednicu, a "opoziciju" kao orkestar jača; koju čine neradnici, razni jovanovići, milanovići , josipovići i karamarkovi . . . , koji šalju četniku, Nikoliću - grobaru, srpskom predsjedniku udžbenike hrvatske djece da ih on recenzira.

Dakle, razjedinili pa vladaju, doista u zajednici Hrvata to mogu samo činiti neprijatelji, u skladu s vremenom. Sljepilo hvatalo maha i zbunjuje hrvatski narod. I zato braniteljima na znanje kako trebaju savjetnike, djelatne savjetnike, mudrace.


U Zagrebu, listopad 2013. godine

Dr.sc, Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog
duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj – Život
i predstojnik HAZUD-a za poticaj nataliteta u
Hrvatskoj

Post je objavljen 01.11.2013. u 19:09 sati.