Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjerovatradosti

Marketing

Dobrotvorna zabava za Maria Ferenčića

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kostanjevac priprema 16.11.2013. dobrotvornu zabavu na kojoj će se prikupljati novčana sredstva za pomoć našem Žumberčanu Mariu Ferenčiću iz Jurkova Sela. Mario je stradao u prometnoj nezgodi 26.05.2013. i od tada vodi borbu za svoj život. Nakon intenzivnog i post intenzivnog liječenja u bolnicama KBC Rebro u Zagrebu i Županijskoj bolnici Švarča u Karlovcu, Mario je nastavio svoje liječenje rehabilitacijom u Varaždinskim toplicama.

Na preporuku struke, roditeljima Veri i Darku savjetovano je da se Mario ne prepusti isključivo sustavu jer bi to moglo usporiti njegov oporavak, pa je uz njega u Varaždinskim toplicama, a prije toga u karlovačkoj bolnici, svakodnevno od zore do mraka njegova djevojka Jelena, a Vera i Darko dolaze svakog vikenda što ovoj obitelji stvara dodatne troškove koje teško sami mogu financirati.

Tragediju ove obitelji prepoznali su mnogi! Prepoznali su to i župljani župa Krašić i Oštrc koji su dobrotvornim prilozima pomogli Marijevo liječenje, a sada će to učiniti i članovi DVD-a Kostanjevac kojem pripadaju Mario i Darko, a kojem je pripadao i Marijev brat Dario koji je život izgubio 01.11.2008. godine.

Ovu dobrotvornu zabavu na kojoj će bez naknade nastupiti Ivica Turk i Optik band, medijski pokrivaju Radio Banovina i portal MojZumberak.com.

Broj žiro računa na koji možete uplatiti novčani prilog za Maria Ferenčića otvoren je u RBA banci na ime:

Vera Ferenčić
IBAN: HR 69 24840083 114725076

MojZumberak.com

Post je objavljen 29.10.2013. u 22:39 sati.