Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kalitribune

Marketing

Walk on the underside




"A evo, nu. Nu, a evo. Ovo vam se vi koji ne znate zove dijalektićki obrat. To me naućija di end blog via oni Hegel filozof...ali neka toga, triba o Lu ridu reć par rići. Prvo sam tila pridložit da se u Splitu napravi dobrontvorni koncerat za njegovu familju, ali onda su mi rekli da nije iz Splita ni okolice, nego iz Nju jorka. Tamo je Mišo legenda piva, i sigurno bi mogli skupit ljudi, ali ko će priko Atlantika. S druge pak strane, navale li svi oni u Split, razbi će nam fjaku i pokvarit gušte. Zbog toga, od Lu Rida se opraštam pisajući post. Intinmno i judski, šta bi reka Đibo.
Lu Rid izaziva u mojoj duši oprećne osjećaje. S jedne strane, kao pederćina, ide mi na nerve i ubla bi ga, iako poštivam njegova prava. S druge strane, kad ga vidim s onim crnim oćalima i izrazom lica ka da mu je sve priko neke stvari, postajem svjesna da je on pederćina našeg mentalnog sklopa. Premda je to dvostruki razlog da ga pošaljem na razgovor u Terminatora sa transparentom na kojem piše "Sarah Connor", drag mi je taj ćovik. Muzika mu je ajme meni. Ružan je ki pas. Obuć se ne zna. Drogira se, i jeba je muške (i oni njega, dade se pritpostavit). Također je i livičarskih uvjerenja šta mu ne ide u prilog. Ali ipak mislim da je zavridio poštivanje, ponajviše zato šta je u svojoj pismi lipo govorio o našim judima i ženama, recmo o Janici Kostelić (sweet Jane). Također zna odabrat cvike i kožnu jaketu, svaka mu ćast. Da nije grdan ki nerast, bija bi lip ka slika. Pa eto, uzimam mu volju za djelo. U svakom slućaju Lu Rid mi se ćini ka spona između naše Huljićevsko-Kromanjonske tradicije i avantgarde sa Zapada. Piva je o heroinu dok su se u nas bolo samo cjepivom za vodene kozice. Zbog svega toga mislim, da bi njegove pisme tribale uć u vjeronauk, da bi modernizirali i hibrindizirali mentalni sklop dice. Ma kad mu i zamiriš neke stvari, onako s oćalima i kožnom jaketom, ispijenom facom .... baš pari Mišo.

"Aj ća Lu Ride", Jelena Rozga, kulturni accessory Vlade Republike Hrvatske za struganje lakih metala zrncima mljevene kave kroz najlonsku membranu, i bogoštovlje.

Post je objavljen 29.10.2013. u 21:01 sati.