Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imam-vremena

Marketing

Nered u stanu, nered u glavi

zujo



Kroničan nered u kući, uredu, na radnom stolu, podrumu, sasvim je sigurno neprijatelj mentalne ravnoteže i dobrog raspoloženja.
Uvijek je negdje u podsvjeti, kao i stavri koje niste obavili. Istraživanja su pokazala, negdje sam vidjela, da stavri koje obavimo odmah zaboravimo a one koje ostavljamo, na njih mislimo. Zato nam i stoje i tište nas kao breme.

Nered isto tako uzrokuje povećanje umora, osjećaj nesposobnosti rješavanja problema vezanoih uz sačuvane uspomene. Podsjeća nas na prošlost, možda čak i onu koju želimo zaobraviti i paralizira naše pokušaje da savladamo novi život i nove navike onako kako nam sada paše.

Previše nepotrebnih uspomena i nepotrebnih stvari onemugućuju prihvaćanje noviteta. NERED JE VRSTA ALIBIJA, OPRAVDANJA ZA ODGAŠANJE I NERJEŠAVANJE PROBLEMA bez osjećaja krivnje.

Jedan je i ne bi vjerovali uzročnika obiteljskih nesuglasica. Ma znate to nut

Ako si ne sredite život, na duže staze uzlazite u depresiju, pesimizam. Kronični nered košta nas fizičke i mentalne enregije.

Pa tko bi želio trošiti više vremena pronalazeći neku stvar i trošiti lovu na dupliranje....(jer ne možete nači nešto).
Kod slaganja mi se često događalo da ljudi shvate da imaju nekoliko istih majica, prepuno kaladonta i još čega....što se nađe u zatrpanosti.

kad se oslobode zatrpane police i ormari, oslobodi se i um....trust me fino



Post je objavljen 28.10.2013. u 14:57 sati.