Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamo-jamarice

Marketing

NK Ekonomik - ŠNK Dinamo 1 - 4 (0 - 3)

Jučer je naš Dinamo odigrao zadnju utakmicu jesenskog dijela prvenstva protiv ekipe Ekonomika. Utakmica je počela s dosta velikim pritiskom na obranu domaćina. To je rezultiralo brzim golom. Nakon traljavog dodavanja domaćem braniču i njegovog paničnog ispucavanja, do lopte dolazi Cico koji zabija za 0 - 1. Nakon toga ubrzo dolazimo do 0 - 2. Šuda izvađa slobodan udarac s 40 metara, vara golmana kojem je smetalo sunce i lopta ulazi neobranjivo pod prečku. Do poluvremena je rezultat i povećan. Ninač izvodi slobodan udarac s 25 metara, lopta vara golmana i to je 0 - 3. Nakon toga isfrustrirani domaći golman traži zamjenu. U drugom dijelu Silvio u jednoj akciju vara cijelu obranu, izlazi sam pred golmana i sigurno povisuje na 0 - 4. Do kraja utakmice, još smo uspjeli vidjeti pogodak domaćih. Nespretno je reagirao, naš inače siguran vratar i domaći dolaze do počasnog pogotka.


Polusezona je gotova. Dinamo nije uspio ponoviti formu iz prošlog prvenstva. Ima četiri pobjede, jedan remi i čak dva poraza. Svašta se je tu dešavalo. Promijenjen je i voditelj ekipe. Dinamo je postigao 22 pogotka, ali i primio 11. To je dosta primljenih pogodaka u samo 7 odigranih kola. Ekipa se osjetno pojačala u napadu dolaskom Silvia, ali obrana bi trebala manje primati. Nakon svega s 13 osvojenih bodova trebali bi biti zadovoljni s obzirom na prikazano. Posebno bi trebalo pohvaliti kvalitetan otpor puno jačem protivniku u kupu. Da nije bilo one grozne greške sudca, tko zna kako bi to završilo.
Na kraju moram se osvrnuti i na navijače. Mislim da ekipa mora biti zadovoljna s podrškom koja dolazi s ograde. Navijači su na nekoliko utakmica uspjeli vršiti odličan pritisak na sudce i gostujuće igrače. Nije lako igrati gostima u Jamaricama!








Post je objavljen 28.10.2013. u 09:09 sati.