Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Izvještajna skupština G.O. HSLS Popovača

Skuština je započela Himnom i minutom šutnje za sve poginule branitelje i preminule članove HSLS-a. Na skupštini bilo prisutno oko 100 članova, simatizera i prijatelja stranke.
Svojim prisustvom skupštinu su uveličali predsjednik HSLS-a g.Darinko Kosor, podpredsjednica HSLS-a dr Linda Rossini Gajšak, predsjednica HSLS-a grada Kutina gđa. Biserka Stojić, predsjednik HSLS-a grada Siska g. Miljenko Žanamarija, predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a g. Dubrako Obadić.
Izvješće dr Marije Starčević u kojem je podnijela rezime rada stranke unazad godinu dana jednoglasno je prihvaćeno. Predsjednica je izrazila zadovoljstvo dolaskom predsjednika Darinka Kosora koji je do sada bio na svakoj skupštini, čime nam je iskazao čast. Zahvalila se svim gostima i prijateljima koji su bili uz nas tijekom kampanje a osobito aktivnim članovima koji su najviše zaslužni za sve što HSLS danas predstavlja u Gradu Popovači.
Istaknula je da ćemo kao stranka koja participira u vlasti pokušati realizirati barem dio našeg predizbornog programa.
Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor sa suradnicima se sastao na kratko sa gradonačelnikom Popovače Josipom Miškovićem koji mu je izrazio dobrodošlicu u Grad Popovaču.
Na početku svog izlaganja predsjednik je pozdravio sve nazočne i izrazio zadovoljstvo velikim brojem članova na skupštini.
Osvrnuo se kritički na rad vlade u ove dvije godine.
Govorio je o HSLS-u i njegovoj snazi koja svakim danom raste. Hsls participira vlast u 19 županijskih skupština od ukupno 21. HSLS je postao 4. Stranka na političkoj sceni Hrvatske, svima smo zanimljivi i mnogi žele suradnju sa HSLS-om. Rezultati na prošlim lokalnim izborima potvrda su da HSLS ima svoje birače.
Dotaknuo se prestojećih državnih izbora i kazao da predizborna kampanja sada već počinje, stižu ponude za suradnjom-koalicijama. HSLS će razgovarati sa svima otvoren je za suradnju, ali će se razgovarati najprije o programu a tek onda o ljudima koji će biti u saboru.
Na kraju je izrazio zadovoljstvo rezultatima postignutim na lokalnim izbora i istaknuo da HSLS u našoj županiji ima 3 gradonačelnika (Kostajnica, Glina i Novska) i predsjednicu gradskog vijeća. Pohvalio je rad GO HSLS-a Popovača , čestitao na uspjehu te poželio nastavak uspješnog rada.



Post je objavljen 27.10.2013. u 19:33 sati.