Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Polupotentan

Koliko god ja vlastitim mozgom navlačio u smjeru "druškanja" tj. povremenog neobaveznog seksa sa stalnom partnericom, toliko sam i svjestan problema poluzainteresiranosti. Meni se to zapravo NE DA.

Mnogo toga se u čovjeku promijeni s godinama. Ili da kažem - s iskustvom. Moj doživljaj ženskog roda nema veze s onim od prije deset ili više godina. Prerijetko se u meni pojavi ona životinja koja zareži "Al' bi ja to jeb'o!", taj potpuno neromantičan, ali tako surovo istinit muški iskaz tjelesne privlačnosti prema nekoj jedinki ženskoga roda.

Tijela su odavno manje važna, a fascinacija njima ekspresno prolazna. Odavno već u ženama tražim ono drugo - dušu, lepršav, znatiželjan um, nekoga sebi ravnog. Ne nalazim to, stoga se i zadovoljavam poluvezama. A u njima - uvijek isto. Volje imam dovoljno tek za jedan susret mjesečno, ponekad i u dva mjeseca.

Seksualnost mi je opasno uspavana. Na prste jedne ruke mogao bih nabrojati kad mi se u proteklih nekoliko godina ševilo triput iste noći. A triput je nekad bilo normalno. Jebeš seks ak' ne bude bar triput. A sad - dva puta, ponekad samo jednom. I onda se samozadovoljno izvalim i ne bih više. Meni dosta. I kad moj mozak kaže da ne bih, tijelo ga bez pogovora posluša. Jer sve kreće iz mozga, kažu neki. Čak i ako se nezadovoljena žena odluči da mi nadigne Milutina ne bi li se njime okoristila, on to više neće. Jer je protiv moje volje. Jer mi se više neće.

Žene koje susrećem na ulici, u kafićima, čekaonicama, šalter-salama doživljavam sasvim drugačije nego prije. Nekako hladnije. Niti jedno dupe u meni više ne može izazvati ono animalno, puteno ushićenje. Imao sam ih u rukama - male guze, srednje guze, velike guze. Male sise, srednje i velike. Niske žene, visoke žene. Mršave ili punije.

Jedina šansa mi je zapravo netko koga bih volio. S kim bih se htio susretati često. A takvih nema u blizini. Ili, ako se pojavi netko vrijedan pokušaja, bude na drugom kraju svijeta, a to neću.

Ove godine dvaput sam uspio poševit triput. I ne znam što mi je bilo da sam mogao.

Moram se zaljubiti, krajnje je vrijeme.

Post je objavljen 28.10.2013. u 01:02 sati.